|
Peugeot 407 arka döşeme sağ tarafta sıvı kaçağı |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||
plummedia
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Konum: Baku Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2016 Saat 16:45 |
|||
Merhaba, uzun zaman araştırdıktan sonra bi kaç gün önce 407 satın alarak peugeotlu oldum sonunda.
Sizlere sormak istediğim bir sorum var. Dün akşam arabanın paspaslarını kaldırdığımda döşemenin kesik olduğunu gördüm ve döşeme altının ıslak olduğunu farkettim. Resimlerini bugün çekip koyacam. Belirtmiş olduğum yerde bir boru keciyor ve borunun bağlantı kısmı baya bi paslamış durumda. Moralim bozuldu acaba ciddi bişeymi diye. Bu arada benzin deil, kokusu yok çünki. Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olurlarsa sevinirim.
|
||||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
öncelikle hoşgeldiniz. dediğiniz yer şöför tarafımı hocam
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bagaj kısmından bir kontrol edin nemli veya ıslak bir bölge var mı diye..
|
||||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
||||
plummedia
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Konum: Baku Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
|
|||
|
||||
plummedia
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
|
|||
Teşekkür ederim, bahsettiğim yer arkada sağ yolcunun ayağının altı. aslında döşemenin bütün olması gerekir, arkadaşımın arabasına baktım onda öyle. Bende neden bilmiyorum ama her iki taraf kesik ve resimlerde görüldüğü gibi döşemeni kaldırınca süngerler gözüküyor ve o kısım nemli ve resimdeki boru paslanmış.
|
||||
plummedia
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
|
|||
Baqaj kısmından nereden kontrol ede bilirim ? bagaj temiz gözüküyor her hangi olağan dışı bişeye raslamadım.
|
||||
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
307 aracimda sol arka far tarafından giren su direk sağ arka yolcu kısmına giriyordu. Farlarin çevresini su dökerek kontrol edebilirsiniz. Ve benim aracimda da o kısımda kesiklik vardı. Muhtemelen daha önce sahibi ya da sahipleri giren suyu boşaltmak için kesmiş olabilir... |
||||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
||||
plummedia
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
|
|||
Teşekkür ederim. Yarın bakıcam. Bakalım başımıza daha ne gelicek :))
|
||||
plummedia
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
|
|||
Baqajı kontrol ettim, her hangi bişey bulamadım, bagaj kuru . Fakat arka far kısmını anlamadım. Farların çevresinden arabanın altına giden bir su borusu varmı? Yani o tıkalı olduğu içinmi bu sorun. Ayrıca resimde görünen boru sanki şöför koltuğunun altından geliyor.
|
||||
xmen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Hocam arka kapı altlarından da girebilir,soner beyin dediği Sofor tarafından kalorifer peteginde kaçak var ise ordan araç içine akabilir. Yani suyun girebileceği birçok yer var.yada dediginiz gibi o borudan da kaçak olabilir. İnşallah en kısa sürede sorunu cozersiniz..
|
||||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
||||
plummedia
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
|
|||
İnşallah, bakalım bu hafta sonu ustama götürecem.
|
||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |