|
407 Silecek Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Emre-45
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2016 Saat 15:11 |
Merhaba arkadaslar. 2 hafta once 2006 Model 407 2.0Hdi Otomatik alarak araniza katildim fakat dertlerim bitmek bilmedi :)
Aracimda aldigimda xenon far vardi en dandiginden. Bu far silecekleri bozuyormus, benimkiler bozuldugunda ogrendim :) Xenonlari soktum, kutup basini cikardim 5 dk bekleyip taktim fakat hala sileceklerim kendi kendine orta kademede surekli calisiyor. Bunun cozumu nedir? Manisada yasiyorum. Ögrenciyim ve bu isi en uygun olarak nasil cozebilirim yardimlariniza muhtacim. Simdiden cok tesekkur ederim. Herkese keyifli surusler.
|
|
Emre-45
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok mu bilen?
|
|
Efkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendi lambalarını tak diğer farlar çok amper çektiğinden arızaya sebeb oluyor
|
|
Emre-45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kendi lambalarini taktim fakat hala ayni sorun var. Ne yapmam gerekiyor
|
|
kansu533
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dostum bu işin erbabı benim :) Aynı sorunu aracı ilk aldığımda bende yaşadım, hatta aldığım zaman exper sök bu xenonları dedi dinlemedim sonra seninki gibi silecekler sürekli orta hızda çalışıyordu arabayı kitleyip elektrik kesinceye kadar. Silecek motorların arızalı kısa devre tarzında bir şey olmuş durumda yani ben Denizlide bir özel serviste 400tl ye silecek motorlarını söktürdüm ve yarım saat içinde tamir edip geri taktılar. 1 senedir kullanıyorum daha sorun çıkmadı. Haa bu arada xenonları söküp normal orjinal far taktım. Xenonların adi marka muhtemelen benimkilerde öyleymiş ondan dolayı olmuş. Canbus uyumlu kaliteli xenon olursa sorun çıkmaz dediler onların fiyatları da 500den başlıyor ancak xenonda gözüm kalmadı bu sorunu çözene kadar baya uğraştım çünkü. İşin özü senin sileceklere 400 tl sıkışmış :D Bir de silecek motorları sigorta kutusu değişecek dedi kendi peugeot servis sakın aldanma, sadece silecek motorlarında arıza var o da basit şekilde yapılıyor dediğim gibi.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |