|
407 aldım ama.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ufk_kptn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2016 Saat 10:08 |
İyi günler değerli forum üyeleri..
Ailem genişlediği için 206 mı elden çıkartıp 407 aldım.Dostların gazına gelip ederinin çok üstünde bir fiyata 2007 executive aldım... Ama keşke dar zamanda almasaydım, Arabamda çok fazla problem var, yağ yakma, klaper . Arabayı 31250 ye aldım yaklaşık 3500 masrafım oldu ve kalan en baba sorunlar bunlar.Antalya'dayım bu kalperi kendi başıma yapabilirmiyim sizce.
|
|
delidervis0719
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
öncelikle hayırlı uğurlu olsun kardeş.407 iyi arabadır.bence güzel bir tercih yapmışsın bendede var pişman değilim.sorun diye gördüğün şeyleri uygun olarak hallettim.yeni sanayide akşenler otomotiv var...arabana iyice bir baksınlar ilgi alaka süper ne yapılması gerekiyorsa üç kağıda kaçmadan yapıyorlar...kendi başına birşeyler yapman zor
|
|
ufk_kptn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
31250 aldım yeni pirelli p7 taktım alt takımı komple yaptırdım, turbo sıfırdan yapıldı, turbo valfı degıstı, eksık koltuk ayar ugmelerını tamamladım 34800 mal oldu ama araç içime sinmedi eşim ailem istemiyor... 33500 veren olsa bugun devrederim.
|
|
KRATERYA
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yorgun araba mercedes de olsa içe sinmez geçen hafta Antalyadaydım Kardeşler pompa ya gittim depolition system faulty için elemanlar ilk gitmemize rağmen tam bir esnaf yam değil ben müşürü değiştir dedim gerek yok baştan gidelim müşür 2. sıra dedi karşıdaki elektrikçiye gönderdi müşürün soketini değiştirdik 50 tl sorun halloldu kesinlikle oraya git baktır googlede yol tarifi var...
|
|
ufk_kptn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zararına satmayı düşünüyorum araçtan çok soğudum, kardeşler pompaya daha önce gitmiştim ustamda yönlendirdi ama... bende daha fazla ugraşmadan satcam.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |