|
depollution system faulty |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Baver Diyar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2016 Saat 18:47 |
Arkadaşlar beni bu dertten kurtaracak olan var mı ?
Araç çekişten düşüyor , tekliyor , çekişten düşüyor. Araç çalışır durumdayken her bir enjektörün söketini tek tek çıkarıp takıyorum sorun düzeliyor arıza lambasınıda bilgisayara baglayıp söndürüyorum. Haftada bir bu işlemi yapmaktan bıktım. Sorun ne olabilir lütfen yardım .
|
|
BawerDiyar
|
|
mimit
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracı bilgisayar bağladığınızda aldığınız arıza kodu nedir? bu arızayı verdirecek birden çok etken var araca.
|
|
Baver Diyar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hava debi ölçer çok düşük debi yazıyodu hava akış sensörünü degiştirdim yine düzelmedi
|
|
BawerDiyar
|
|
Efkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım benim başıma 407 1,6 comfort ta dün geldi turbo arıza yaptı arkasından o uyarı geldi turbo ıslık çalmaya başladı tamirciye gittim 3 yerde tırbo dedi 1300 tl turbo değişti birde alt tarafta bir boru dan kaçırdığından turboyu bozmuş oda değişiyor aklında bulunsun kolay gelsin
|
|
Efkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |