|
207 GT RC Jant Lastik + USB Modülü + Hız Sabitleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
BerkayTutal
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BerkayTutal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2015 Saat 09:56 |
Merhabalar, aranıza yeni katıldım. 207 için mümkünse orijinal GT jant ve lastik arıyorum.
resimdeki janttan arıyorum ama farklı tekliflerinizi de alabilirim İstanbul Gebze Bursa Eskişehir Kütahya civarından elden alabilirim Kışlık lastik olması tercih sebebidir ++++++++++ Orijinal teyp için usb modülü arıyorum yurtdışından getirmek uzn süreceği için varsa burada elinde olan, kullanılmış ya da sıfır kargo ya da elden alabilirim ++++++++++ Cruise control için hız sabitleme kolu arıyorum Yine kargo yapılabilir tekliflerinizi özel mesaj olarak da konunun altına da atabilirsiniz. Not: Sıfır ya da kullanılmış olması benim için sorun değildir. Çalışır durumda olması önemlidir. Teşekkürler |
|
tarantula_tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
|
Merhaba Hız sabitleyici elimde var göndere bilirim.
|
|
BerkayTutal
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BerkayTutal
|
teşekkür ederim hocam, fiyat biraz yüksek geldi kullanılmış ya da çıkma tarzı arıyordum. Teşekkür ederim yine de :)
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
i my quick !
|
|
tarantula_tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
|
100 TL dedim hocam daha aşağı bulunmazki neyse Allah Gönlünüze gore versin
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
100 tl iyi fiyat
|
|
i my quick !
|
|
BerkayTutal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BerkayTutal
|
hocams satışınızı baltalamak gibi olmasın fakat 17 dolar gibi bir fiyata aliexpress üzerinden getirtmiş bulundum. yakın zamanda da montajını gerçekleştireceğim.
teşekkür ederim :)
Düzenleyen BerkayTutal - 04 Aralık 2015 Saat 02:27 |
|
yawruaslan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
montaj yapıldıgında bilgilendirebilirmisiniz birde özelden link atarsanız sevinirim
|
|
i my quick !
|
|
BerkayTutal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BerkayTutal
|
link attım, montajını kendim yapacağım, würth marka kablosu olan tanıdık bir servis var oradan da yapabilirsem pp2000 ile kendim aktifleştireceğim gerekli şeyleri
olur da yapamazsam nerede yaptırdığımı yazarım en kötü ihtimal :) iyi akşamlar
|
|
BerkayTutal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BerkayTutal
|
link sanırım ulaşmamış tekrar atayım
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Peugeot-206-207-307-308-408-3008-original-High-quality-plastic-Constant-speed-cruise/32369437095.html
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |