|
kaporta ustası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
icemy
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 12:40 |
arkadaşlar yeni aldığım 208 e park halindeyen birisi tampunuyla sağ çamurluk ve kapıya sürtmüş.sağ kapıda ve azda olsa çamurlukta hafif çöküklük var.boya olayına çok girmek istemiyorum.ne yapmam lazım.iyi bir kaporta ustası bunu yapabilirmi.istanbul avrupa yakasında bildiğiniz kaporta duayeni varmıdır.
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam ikitellide bağcılar güngören sanayi sitesinde bi usta var bizim 308 kapıda göçük vardı autoking boyasız düzelmez dedi usta düzeltti sağolsun, iletişim bilgilerini bilmiyorum ama gitmeyi düşünürsen öğrenmeye çalışırım.
|
|
icemy
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimde taş gelmişti tavana küçük bi göçük vardı autokinge gittim tavanı bütün boyucaz dedi bende kaslın dedim .
|
|
icemy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar araç daha 2 haftalık 400 km de.sarhoşun biri park yerinden çıkarken sürtmüş.kadını buldum hatta tutanakta tuttuk ama boya hiç içime sinmiyor.çokta büyük ve keskin bir göçük yok.iyi bir usta yapar diye düşünüyorum
birde ben bunu bu şekilde yaptırırsam garantiyle ilgili bir sorun yaşarmıyım
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam aracınızı hatırlıyorum resimlerini görmüştüm, beyaz araçtı sanırım, ikitellideki usta yapabilir diye düşünüyorum, gitme şansınız varsa iletişim bilgilerini öğreneyim, bu arada kadın masrafı ödemeyi kabul ettimi?
Edit: Yukardaki mesajınızı yeni gördüm birazdan iletişim bilgilerini paylaşmaya çalışacağım Düzenleyen Serco05 - 19 Ocak 2013 Saat 14:37 |
|
icemy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ustanın anlaşması olduğunu sanmıyorum yaşlı bi usta zaten, darmadağın bi dükkanı var ama İstanbulun en iyi kuru çekiç ustası diyolar, bence siz o kadınlardan nakit olarak alsaydınız masrafı, sarhoş sarhoş vurkaç sonra inkar et biraz üstüne gidince ben vurdum de sonrada ayık kafayla tutanak tut, masrafta sizden çıksın.
Neyse fazla uzatmayım zaten akıl veren çok oldu size :) Ustanın telefonunu bulamadım ama adresini buldum, Bağcılar Güngören sanayi sitesi 20.Blok NO:8 Mustafa Usta, Dükkanın tabelası falan yok ardiye gibi harabe biyer. |
|
icemy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam hocam teşekkür ederim.pzt günü zamanım olursa giderim.aracı görenler vakumla çok rahat yerine oturur diyorlar.bende pek anlamıyorum aslında bu işlerden.vakum olayınıda ustaya sorarım olmazsa
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vakum olayını bilmiyorum ama ben 4-5 sene önce 206'mın çamurluğunu düzelttirmiştim 2-3 saat sürer deyince vaktim yoktu beklememiştim nasıl yaptığını bilmiyodum ama 308'i götürünce başında bekledik usta kapıyı söktü bildiğimiz çekiçle pat pat vura vura boyaya hiç zarar vermeden düzeltti, 308'de o zamanlar 3-4 aylıktı.
|
|
acemi pecocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ya benimde arkadan vurdular birde ben vurdum 2 yerde göçük var usta 500 istedi duruyor şimdi 15 tatilde yaptıracağım belki ucuz bir usta buluruz
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |