|
Boyada Soyulma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
felusdomesticus
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 Saat 19:37 |
Peugeot-307.jpg:
Arkadaşlar resmi temsili olarak ekledim. Kırmızı ile işaretli olan, camı çerçeveleyen sol çıtanın, iç kısmında boya dökülmesi oldu, bunun sebebi nedir? Çözümü var mıdır? Arabayı yeni almıştım, orasını görmedim. Bu arada resme tıklamak gerekiyor resmi büyütmek için.
Düzenleyen felusdomesticus - 15 Kasım 2011 Saat 19:39 |
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Boyatılması lazım , daha önce boyanmıştır belki oda iyi yapılmadıysa atmıştır.
|
|
felusdomesticus
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
|
Gelirken ayaküstü tekrar baktırdım bi test merkezine, daha önce bir boya işlemi uygulanmamış. Bu dökülme neden oldu anlamadım, çıtır çıtır çıktı elimi sürtünce.
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Nadir olarak fabrika boyalarındada oluyor , benim bildiğim eğer boya atıyorsa o kısmın boyanmasından başka bir yol ne yazikki yok benim aracımda bir parça sırf bu yüzden boyandı
|
|
felusdomesticus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
|
Peki o çıtanın sadece iç kısmı boyanabilir mi, yarım parmak uzunluğunda bir dökülme için yoksa komple çıtayı mı boyarlar
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Komple boyamazlar herhalde , o kısım ve dökülmeye meyillenmiş kısmı boyarlar
|
|
felusdomesticus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
|
Boyanın kalktığı yerin fotoğrafını ekledim, biraz yakından çektim iyi görünsün diye. Bugün AutoKing'e gittim adam komple çıtayı boyarız camı söktürmelisin falan dedi. 150 lira otoking, camcı da alır baya pahalıya gelir dedi.
Küçücük yer boyanamıyor ya benim aklım ermedi, çözüm önerisi olan var mı? |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Oraya yama yapılır yama dediğim ön cam direği alttan başlayarak camın bittiği yere kadar yama yapılır
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |