|
paspas alti su yapiyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
butterfly
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2018 Saat 21:56 |
selam arkadaslar,
on sag taraf pas pas alti nemleniyor gecen gun fark ettim havlu pecete ile nemi cektim,fakat bugun gene farkettim hafif su var altini kontrol ettim curuk veya delik bir yer goremedim ? havuz paspas var aracimda bu su ve nem nereden geliyor olabilir acaba?yada daha once basina gelen varmi ? keyfimi kaciriyor bu konu:(((( yardimci olursaniz cok sevinirim.
|
|
butterfly
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
evet. muhtemelen yagmur oluklarından olabılır. kalorıfer petekgınden olsa su eksıltme problemı cıkar. su eksıltme yok. yarın oluk gıderlerını takıp edecegım.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim araba 206 ise ve yolcu tarafı su aliyorsa bakman gereken yer kapı . Kapıdaki döşemeyi sökünce altinda naylon var o yırtıldıysa suyu aşağı tahliye deliğine değil içeri verir. Özelikle hoparlör falan değişirken o naylon yırtılıyor genelde
Düzenleyen talip206 - 12 Ağustos 2018 Saat 00:21 |
|
butterfly
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
|
arac 407. muhtemelen su kanallarından yarın ılk ısım kontrol etmek tabıkı sıleceklerı yerlerınden cıkartabılırsem.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |