|
Bıktım artık bu arızadan |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mevlüttt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2018 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2018 Saat 10:12 |
merhaba arkadaşlar aracımda bi kaç haftadır bi sorun var bulamadılar bi türlü aracım pejo 407 2.0 benzinli kıbrıstan yazıyorm bunu burada benzinde biniyorum arabam yolda giderken tekliyo ilk calıştıgında bi problem olmuyo ama biraz gidince yapmaya başlıyo özellikle ilk calıştıktan 15-20 dk sonra aracı stop edip tekrar calıştırdıgımda yapmaya başlıyo uzun süre yapıyo ve arabadan patırdamalı sesler geliyo ateşleme bobini bujileri elektrik tesisatının hepsine baktırdım degiştirdim ama düzelmedi sizce ne olabilir şimdide gaz kelebegi diyolar sizce ondan olabilirmi veya neyden olabilir
|
|
mesutokat
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mesutokat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Gaz kelebeği olabilir belki bilmem ama tekleme haricinde çekiş düşüklüğü ile birlikte patırdama vardı egzos son susturucu arızalanmış değiştirince sorun ortadan kalkmış tı bir göster istersen.
|
|
Mevlüttt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2018 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet cekişte düşüklük ve patırdamada var ona baktırayım bide
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. eğer padırdama sebep olduğu ana parçaları değiştirmişsiniz birde hocam katalizör ve arkadaşımzın dediği gibi birde susturucuya baktırın. map sensörü ve oksijen sensörlerinide baktırdınızmı. ustanın dediği gibi gaz kelebeği olma ihtimalide çok yüksek. orjinal yazılımla aracın hata kodlarına baktırın öncelikle. ek olarakta benzin filtresini değiştirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
senın bujı veya bobın sorunun var bujının bırı arızalı sıboptan egzoza benzın kacırıyor ve patırdıyor bujının tekı ateşleme yapmıyor yanma odası calışmıyor sen bılgısayara baglat arıza tespıtı yaptır.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |