|
UYARI LAMBASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2018 Saat 08:54 |
Selam arkadaşlar. daha önce 307 sahibiydim ancak askerlik nedeniy ile sattım. gelince de 2006 407 comfort alarak yine aranıza katıldım. şaşmıyoruz tabi pug'dan :D gelelim sorunuma. aracı alalı daha 1 hafta anca oldu. genellikle gözlemlediğim kadarı ile 4. ve 5. viteste giderken ayağımı gazdan çektiğimde devir biraz düşerek araç kendi ivmelenmesi ile giderken ünlem şeklindeki uyarı lambası yanıyor.yani atıyorum vites 4 te ve ben gaza basmadan gidiyorum. ama 4 ve 5. viteste oluyor hep. sonra normal gitmeye başlayınca hemen geri sönüyor uyarı ışığı. bayağı da araştırdım birşey bulamadım. sorun turbo falan mı diye aklıma geliyor. gidiş-çekiş hızlanma vs hepsi muhteşem durumda bir değişmede olmuyor.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun yeni aracın. Şuan anlattığına göre tek çözüm bilgisayara bağlayıp bakmak
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim. servisin yolu göründü o zaman. aslında bir sıkıntısı yok ama varsa da yoksa da insanın kafasını kurcalıyor. ne güzel araçlar ancak nazlılar pug'lar :)
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim makina ile sorunun çözülür giderken bir problemi yok madem. Peugeot' lar aynen öyleler ama araca baktığın zamanda uzun yıllar sorunsuz binilebilen uygun fiyatlı alınabilecek en iyi araçlar
|
|
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Uyarı lambası yandığında bilgi ekranında yazı çıkmıyor mu?
Benzer sorun bende de var ve aracım şuan bakımda. Enjektörde ve turboda kaçak vardı. Motor tekliyor önce ABS/ESP uyarı veriyor bazen geri sönüyor bazen yağ basınç uyarısı veriyordu. En sonunda motor tamirine ihtiyaç olduğunu yazdı bende öyle yaptım. Araştırmalarıma göre motor bölümü sigorta panelinde temassızlık olabileceğini öğrendim, s,z,n de böyle bir sorun olabilir. Benim enjektör ve turbo bakımı sorunu çözmezse sigorta panelini ele alcaz...Geçmiş olsun...
|
|
whisky
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
Benim sorun halloldu, kayışların yan tarafında çamurluk davlumbazının içinden müdahale edilebilen bir soketi değiştirdiler tam detayını bilmiyorum ne soketi olduğunun. OBDII değilde obd'den bilgisayar bağlayıp pp200 programından tespit ettiler arızayı. Sizinki de öyle bir şey olabilir. Tekrar geçmiş olsun...
|
|
whisky
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
whisky
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bilgi ekranı değişimini dün yaptım ve sabırlar uyarı almayı bekledim. ama hepte ayağımı gazdan çekince yanması tesadüf değildir ama neyse zaten arada bir oluyor. neyseki ekranda tyre pressure hatasını okudum. tüm sıkıntısı lastik basınç uyarısıymış. comfort modelde lastik basınç ölçer yok diye biliyordum ama belkide var zannedip ölçemediğinden naz yapıyor kerata. her neyse içim rahatladı. yardımlar için teşekkürler.
|
|
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
:D :D :D Bende de yok, belki de sonradan takılabiliyor... Geçmiş olsun...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |