|
407 KLEPE SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
galipy
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2018 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2018 Saat 13:02 |
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 2008 1.6 excutive black cd Aracı alalı yaklaşık 2 sene oldu,sorunsuzca kullanırken birkaçgün önce kaloriferi açtığımda sağ tarafın soğuk sol tarafın sıcak üflediğini farkettim. Ustaya götürdüğümde klepenin kırıldığını ve dreksiyonun falan komple sökülmesi gerektiğini söyledi.Bunun 3 gün süreceğinin ve yaklaşık 400 tl tutacağını belirtti. Usta tanış olmasına rağmen pek güvenemedim. Konu hakkında yardımcı olurmusunuz. Aracım ordu da
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. dijital klimalarda sağ tarafın yönlendirme klapesi dişlileri sıyırmıştır muhtemelen hocam 307 lerde aynı problemle kaşılaşan çok tamir takımı satılıyor 307 için ama 407 için varmı yoksa aynı parçamı servislere sormak lazım parça kodundan. ben bakacaktım ama peugeot global sitesine giremiyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
galipy
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2018 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Necati ünver
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2017 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Necati ünver
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba arkadasim bu sorun bendede var yurtdiainda oldugum icin burasi pahali türkiyede nerde yaptirdiniz acaba tskler
|
|
galipy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyi Bir oto elektirikci bulmanız lazım nerde olduğu önemli değil, ben tanıdığım güvendiğim bir elektirikciye riske girerek teslim ettim arabayı ve o fiyata halloldu sorunum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |