|
enjektor temizligi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
butterfly
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı butterfly
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2018 Saat 21:35 |
arkadaslar selam,
aramizda enjektor temizligi yaptiran oldumu avrupa yakasinda?ve maliyeti ne kadar oldu?temizlikden sonra faydasi oldumu? |
|
Dogan kucukarslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2018 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dogan kucukarslan
|
temizlik olarak 1.6 hdi 307 aracimin 4 tane enjektoru actirdim 2 si catlak cikdi memeler hepsi temizlendi gozle gorulur bi degisiklik olmadi ama contalarinda sikimti var diye acilmisdi bemde acilmisken hepsi yapilsin dedim ama ufak bir duman atma isinana kadar oluyor maliyetde 1100 pompaci aldi 100 tl de usta aldi arkadasim olur izmir 3 sanaayide yaptirdim bi sorun yoksa aracinda hic elletme derim ben
|
|
Tornado34
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Tornado34
|
eski aracım olan 407'de yaptırmıştım. Enjektörlerde deformasyonlarda vardı o yüzden maliyet 1800 lira olarak çıkmıştı.
|
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
Doğan kardeşim 3. sanayide kime yaptırdın aracı? memnunmusun ustadan
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |