|
PARK SENÖRÜ BEYNİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2018 Saat 22:58 |
|
Merhaba Arkadaşlar,
2006 Model 407 hdi aracımın park sensörü beyni arızalanmış. Yenisi biraz pahalı. Orijinalliği bozulmasın istiyorum. Ankara'da beyin tamiri yapılıp yapılmadığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. |
||
06-15HT787
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ankara sasmaz da anka oto avr oraya bir sorun onlar ugrasiyoralr.
|
||
tharick
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2018 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynı konu olunca yeni başlık açmadan burayı hortlatayım. Benim de 3 gün önce aldığım 2007 model 407 nin park sensörü beyni arızalıymış. Belki 20-25 parçaçıyla konuştum ancak bulamıyorum. İlla arızalı sensörün üzerindeki parça numaraıyla aynı mı olmalı yoksa, şekil olarak benzeyen başka peugeout yada citroen beyni uyar mı?
Herkese teşekkürler.
|
||
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
park sensoru icin yardimci olabilirim hangi ildesiniz ?
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şaseden bakınca çıkması lazım aslında tamamen şekille alakasıda yok ama devreyle alakası var. illa bir yöntemi vardır ama anlayanı bulmak lazım. orjinallik çok önemli değilse harici ekransız bir park sensörü tak kullan
|
||
tharick
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2018 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Günaydın, Burdur'dayım.
|
||
tharick
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben orjinal olması taraftarıyım, başka şansım kalmayana kadar orjinale zorlayacağım :D
|
||
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
orjinal takilmasi mantikli nedeni 4 farkli bolgeyi ekrandan ayri
Ayri gosteriyor ve müzik sesini otomatik kisiyor vs.. Izmirdeyim bende almak istersen dedigim gibi temin etme Durumum var beyni arizali %90 kronik sayilabilecek bisey |
||
tharick
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba, tekrar elbette almak istiyorum ama fiyatına göre şimdi yada sonra :D bütçe durumu malum :D Nasıl irtibatlaşalım? Özel mesaj ile cep numaramı yamıştım.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |