|
Sıcak hava çıkışlarında ses var |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
keifli
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2015 Saat 11:44 |
Merhaba Arkadaşlar Aranızda yeniyim tecrüblerinizden faydalanmak isterim Şöyle bir sıkıntı var.Soğuk havalarda aracımın ısıtma sistemini açtığım zaman ve genelde AUTO tuşunda bunu yaşaddım.Üsleme esnasında çıt çat gibi sesler geliyor.Bunun sebebi nedir.Aracım 407 -2006 1,6 HDİ Executive modelidir.
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pervaneye bişey degiyodur ısınınca gecıyorsa fanın burclarından olabılır
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
keifli
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şimdi pervaneye birşey degdiğini sanmıyorum sanki ısıtma özellkle Auto da çalışırken yapıyor.
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
keifli
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet sanki yön verirken ses yapıyor.Tam üstüne bastınız tek bir tarafa ısı verirken duymuyorum.Ama Auto da çalışırken sürekli yön değiştirdiği için ses geliyor.
|
|
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar aracimda dijital klima var. Cama yonlendirme tusuna bastigimda klima da ayni anda calismaya basliyor. Acaba tum dijital klimalarda boylemi.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |