|
aracım gaz yemiyor. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gamsız
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2014 Saat 16:01 |
merhaba, peugeot 407 2.0 otomatik benzin/lpg aracım var. kalkışta gaz yemiyordu hareket ettikten belli bir süre sonra kavrıyordu ve hızlanıyordu. aracın kelebeğini temizlettim, ayrıca bobin ve bujiler değişti. ancak sorunum hala gitmedi. ilk başta hareket problemim vardı ancak tamirden sonra hareket ettikten sonrada gaz yememe sorunu yaşıyorum. 3000 devirde aldığım performansı alabilmek için devir saati dibe kadar dayanıyor, başka nerden kaynaklanıyor olabilir, yardımcı olursanız sevinirim. anlayan bir usta bulamadım.
|
|
mali
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Debriyaj balatasını gösterin bir.
|
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Burdan bu soruya yanit biraz zor ustaya gosterin mesela benim aracinda cekisi dusuk geliyodu duman atiyodu siyah hava akismetresindenmis mazot hava karisimi ayarsiz geliyomus fazla mazottanda siyah duman atiyomus degisti duzeldi bunuda usta buldu
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |