|
407 ARAÇ STOP EDİLDİĞİNDE 2 SANİYE KADAR TİTREME S |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
delidervis0719
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2016 Saat 09:57 |
Merhaba Arkadaşlar
2006 407 executive sahibiyim... aracımı istop ettiğimde 2 sn kadar bir titreme oluyor...aracı aldığım sahibi şansuman kulağının kırık olduğunu ondan olabileceğini söylemişti...(sabah ilk calıştırdığımda da hafif bir şekilde titreme oluyor) konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum sanayiye gideceğim yakında... şimdiden teşekkürler
|
|
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
Aracınız hayırlı olsun... Galiba sıkıntılı bir araç almışsınız hocam titremenin sebebi büyük ihtimal volant arızası diye tahmin ediyorum
|
|
delidervis0719
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
|
yok hocam aracta kaza boya yok gidişi yol tutuşu güzel maşallah...herhangi bir arıza kodu yok vites geçişlerindede sıkıntı yok...bakalım bir sanayiye götüreyim ne diycekler
|
|
Baver Diyar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
|
hocam benimde 407 1.6hdi var 192bin km'de dizel araç kapattığında hafif titreme yapması normal benimkide'de oluyor hafif sizde aşırı varsa motor kulaklarını kontrol edin
|
|
BawerDiyar
|
|
delidervis0719
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
|
hocam benimde 407 1.6hdi var 192bin km'de dizel araç kapattığında hafif titreme yapması normal benimkide'de oluyor hafif sizde aşırı varsa motor kulaklarını kontrol edin
teşekkür ederim...kazasız belasız keyifli sürüşler olsun...yok öyle rahatsız edici aşırı değil...ilk defa dizel arabam oldu bundan önce hep benzinli veya lpg li kullandım sanırım alışıyorumda yavas yavas dizele.mesela baya bi km yaptım en son nezaman yakıt aldığımı unuttum maşallah cok az yakıyor :) |
|
ssakyel
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim...kazasız belasız keyifli sürüşler olsun...yok öyle rahatsız edici aşırı değil...ilk defa dizel arabam oldu bundan önce hep benzinli veya lpg li kullandım sanırım alışıyorumda yavas yavas dizele.mesela baya bi km yaptım en son nezaman yakıt aldığımı unuttum maşallah cok az yakıyor :)[/QUOTE]
Hocam sattıracaksınız bize benzinli arabayıDizel deyince korkuyorum ben.Ama bundan sonra kısmetse dizel bir araba alacağım. |
|
delidervis0719
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
|
Hocam sattıracaksınız bize benzinli arabayıDizel deyince korkuyorum ben.Ama bundan sonra kısmetse dizel bir araba alacağım. [/QUOTE] hocam bilmiyorum ama benzin pahalı :) belki dizele göre sorunsuz olur motoru ama çok yakıyor lpg siz bütçeyi baya bir zorluyor...birde nissan micra 2005 benzinli 1, 2 motor var bende 407 den daha cok yakıyor dusun artık... ( micra 1,2 motor benzin 0,35 kuruş 407 1,6 motor dizel 0,20 kuruş) micrayı satıp punto 1,3 multijet veya 206 307 hdi 1,4 düşünüyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |