|
Peugeot 407 1.6hdi son sürat |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Baver Diyar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2016 Saat 21:10 |
Merhaba arkadaşlar iki hafta önce 2008 model executive black paket peugeot 407 marka arac aldım. İlk izlenimlerim araç 1. viteste ağır kalıyor 2 ve 3. viteste kendini topluyor ve çekişte sıkıntı yaşamıyor. Uzun yolda rampada kesinlikle hız kesilmesi yaşamıyor yakıt konusundada baya ekonomik fakat maximun sürat konusunda yetersiz kalabileceğini düşünüyorum sadece 1 kere egimli bi yerde denemek amaçlı 170 yaptım araç 4 bin devire gelmişti aracı yeni aldıgım için kıyamadım fazla basmaya ayağımı gazdan cektim. araçın inişli yolda 170km hızla giderken 4 bin devire gelmesi normal mi zaten devir saatinde 4 bucuk devirden itibaren kırmızı gösteriyor
|
|
BawerDiyar
|
|
Birkan61
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2016 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın 4500 devirde 190 km hızı görüyor
Eğimli yolda yapsa yapsa 200 yapar az çok biraz belki 200ü geçer Diyeceğim o ki herşey gayet normal
|
|
~ Bize Her Yer TRABZON ~
|
|
Baver Diyar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
gösterge 250 gösterince insan daha fazlasını bekliyor :) ayni motora sahip olan focus 1.6tdci 110hp düz yolda 200-210km hızı rahat görüyor
|
|
BawerDiyar
|
|
Birkan61
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2016 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Takdir edersin focus daha hafif bir araç, bu yüzden gayet normal :) |
|
~ Bize Her Yer TRABZON ~
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |