|
407 executive |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GKDM
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2015 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 11:32 |
Merhaba arkadaşlar;
2010 model executive 407 aracı olan varmı?ufak bir yardım istiyeceğim selamlar.
|
|
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben varım yardımcı olmaya calisayim
|
|
GKDM
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2015 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
S.a hemşerim Sıkıntımı kısaca anlatayım,aracı aldığımdan beri egsoz emisyon arızası veriyor ne yaptıysak sönmüyor yetkili serviste motor elektrik tesisatı değişti serviste gideremedi arızayı en son motor beyni bu araca ait çıkmadı satan kişi sanırım değiştirmiş beyincilerde üzerindeki numarayı bilmedikleri için kodlayamıyorlar eğer mümkünse senin aracın şase numarasını verirsen servisten sorabilirim eğer uyumluysa beyinin senden bir fotoğrafını istiyecem selamlar
|
|
GKDM
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
son 8 hane yeterli olur şase numarasında birde benim araçta partikül var bilgine
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |