|
407 klima fan kendiliğinden durup sonra tekrar dev |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2015 Saat 20:48 |
arkadaşlar merhaba 407 dijital klimada şöyle bir sorun yaşıyorum araç klimasının açtığımda iç fan motoru çalışırken kendiliğinden duruyor ancak ekranda açık görünüyor üfleme yapmıyor sonra kendiliğinden devreye giriyor bazen günlerce sorun çıkartmıyor bazen de açtığımda devreye girmiyor .ama devreye girerse klima buz gibi yapıyor yani sanırım gazı eksik değil
fan motoru çalışmazken altta fan motorun olduğu bölümü söktüm çalışmadığı zman fan motoruna elektrik gelmiyor.fan devreye girerse elektrik geliyor.fan motorunun üzerinde bir rezistans varmış onun değişmesi gerekli diye bazı sitelerde okudum ancak bu rezistans nerede yada başka bir çözümü varmı.yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam digital klima olduğu için içerinin sıcaklığını ölçen sensor de falan sıkıntı olabilir mi. Hatalı ölçtügu için elektriği kesiyor olabilir. Tam bilgim yok ama aklıma bu geldi
|
|
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rezistans ta termal diyot var o bozulur genelde ama bozulsa 1-2-3 hic üflemez 4 e alincada cayır cayır uflerdi
|
|
Ele-Elo
|
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Cozum,;
Arkadaşlar ayni sorunu yaşayabilecekleri için çözüm çok basitmis.servisler bulamadı sıcakta araba kalırsa klima fan üflemeyi kesiyordu.kaput sıcakta ısınınca hemen altındaki sigorta tablasındaki klima fan motoru sigortası ısınınca ayakları gevsiyip elektriği kesiyordu.sigortaya ara kablo eklendi ara sigorto atildi 30 TL işlem tamam . |
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |