|
407 kullanicilari yardim lutfen |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Yazar | |
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen gulacag tarafindayim. Burda 3 4gurbetcide gordum 407li. Gecmis olsun sanada, benimde bi arkadas kisayi sokerken patlasmisti gecen. Artik aracim orjinal degil |
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lambaları değiştirirken çıplak elle dokunmamak gerekiyormuş.
Hemşeriyiz o zaman. Ben de Aksaraylıyım. :) |
|
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyvallah hemserim, burdaysan goruselim nerdesin hangi ildesin |
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rize. :)
Kurbana belki gelebilirim. Haberleşiriz. 32 plaka 407 görürsen Aksarayda bil ki benim o :) |
|
Zobrist
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar aracıma takas icin bir 407 geldi 407 de bayadir istediğim çok hoşuma giden bir araç
kronik sorundur şudur budur ortalarda dolanan şeyler var ben de araba konusunda çok şanslı biri de degilimdir şu ilandaki araç için goruslerinizi ogrenmek isterim teşekkürler
Bir de Ankara'da götürebilecegim guveniir bir Peugeot ustası varsa öğrenebilir miyim Hortlatmis oldum kusura bakmayın Düzenleyen Zobrist - 30 Mayıs 2019 Saat 01:53 |
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
neredeyse 300 bine gelmiş araç. boya hasar olmaması bi yere kadar. yazdığı fiyat 44 bin tl olarak fazla. ben kesinlikle kabul etmemenizi öneririm.yada en azından ben kabul etmezdim diyeyim.
Düzenleyen whisky - 30 Mayıs 2019 Saat 08:53 |
|
Zobrist
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Satan arkadas bütün bakımlarını zamanında ve eksiksiz yaptığını ve aracı bakımlı kullandığını soyluosö ve bı kaç yerde de km den önce bir 407 nin iyi kullanılmış olmasının daha önemli olduğu yazıyordu aslında ben de direk redderdim de böyle söyleyince belki olabilir dedim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldiniz. arkadaşımıza katılıyor km göre fiyat çok yüksek hocam tamam hatasız olabilir bakımları tam olabilir. ama fiyat yüksek uygun derse alınabilir. 35 bin bandında kronik olarak yolbilgisayarı solması 250-300 tl hallediliyor. Abs sensörü problemi 150-200 tl civarı halledilebiliyor. Önemli olan bu araçlarda elektrik aksamı ile çok oynanmamış olması lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dikkatimi birşeym çekti hocam. Normalde 2008 sonrası 407lerde üç kollu direksiyon oluyor yanlışım varsa düzeltin. Fakat bu araç 2009 olmasına rağmen dört kollu eski direksiyona sahip. Dikkat etmek lazım. Değişmiş olma ihtimali var.Airbag falan problem olmasın.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |