|
Ankaradan Sezgin |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sezginsasmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginsasmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2019 Saat 15:58 |
Ankaradan Sezgin ben.
Peugeot 407 1.6 HDI Executive ile aranızdayım.
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sezgin merhaba, hoş geldin aramıza. Aracın hayırlı olsun. 407 güzel bir araç. Kazasız ve sorunsuz yıllar dilerim.
|
|
sezginsasmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginsasmaz
|
Tskler. Ufak tefek eksiklerim olmasına rağmen gerçekten muhteşem bir araç. Cümlemize Allah kaza bela göstermesin.
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
full modeli mi.?
Arkadaşımda fullu var. Çok güzel. Peugeot un dizel motorlarını severim. Bastın mı gider cinsten.
|
|
sezginsasmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginsasmaz
|
Aklıma gelmişken birşey sormak istiyorum.
407 1.6 HDI Executive modelinde... -Far sensörü (Hava kararınca kendisi yanıyor mu) -Bluetooth Var mı. Yani telefon bağlayabiliyor muyuz. Bilgisi olan arkadaşlar konuya açıklık getirebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen sezginsasmaz - 25 Kasım 2019 Saat 21:57 |
|
sezginsasmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginsasmaz
|
Sadece sunroof yok. Onun dışında ne ararsan var şükürler olsun.
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Merhaba, Dediğiniz herşey var ama yeri olmasına rağmen Bluetooth maalesef yok, onun için ben Navimex Multimedya taktırdım.
|
|
06-15HT787
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
far sensörü var. sizin yanmıyorsa kapalı konumda olabilir. hayırlı olsun tekrardan aracınız
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
sezginsasmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginsasmaz
|
Çok teşekkür ederim. Bana güleceksin belki ama kapalı olan far sensörünü nereden aktif hale getireceğim.
|
|
sezginsasmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginsasmaz
|
Hoş bulduk Sayın Moderatörüm. Hiç kimseye kurban olduğum kaza bela göstermesin. Hep aklımdaki arabaydı 407 ve Allahım nasip etti. Ama bayağı bi yabancılık çekiyorum. O eksiklerimi de sözlerin sayesinde tamamlayacagim. Iyi ki varsınız.
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
estağfurullah. far açma kapama kolunun ucundaki butona basılı tuttunca on/off şeklinde ekranda gösterir şekilde ayarlanması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. hep bu şekilde kullanınca ayarlamasını da biz unutmuş olabiliriz :D
|
|
sezginsasmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginsasmaz
|
Deneyip size haber vericem. Bakalim unutmuş musunuz :D ama unutmuş olabiliriz deseniz de verdiğiniz bilgiler, yardım isteyenlere yaklaşımınız taktire şayan. Sizlerin sayesinde arabamı daha çok sevmeye başladım.
|
|
sezginsasmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginsasmaz
|
Iyi akşamlar arkadaşlar. Benim bugün bahsettiğim far sensoru olayı olmadı. Dediginizi yaptım. Sinyal kolu üzerindeki düğmeye uzun uzun bastım tık yok. Menüden gireyim bakayım dedim. Yeri buldum ancak onay vermek istediğimde ekran en başa dönüyo. Kafayı yedirdi bana. Bunun bi çözümü yok mu allah aşkına. Sizlerden yardım istiyorum
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Selam, herhangi bir Peugeot oto tamir bakım yerine gittiğinizde 2 saniyede oto elektrikçileri açıverir, sen de öğrenirsin.
|
|
06-15HT787
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |