|
İllallah ettim bu arabadan |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gecmis olsun
turbo basinc arizasi ile bende karsilastim katalizor fap pdf tikanmaya baslayinca arac isinmadan gaza asiri yuklenince, kat,fap, pdf iptallerinde bu arizayla karsilasiyor turbo basinc sensorunude kontrol ettirmenizde fayda var motorun arka kisminda gorulmesi zor biyerde. debimetre arizasida yada enjektor arizasida guckaybina neden olabilir pp2000 lede anlamak herzaman mumkun olmaya biliyor sizin aracta yayli volant denilen volanttan var omru 100-150 bin km arasidir kus gibi otmeye basladi ise yada kalkislar sarsintili ise bozuk demektir sabit volantla degistirince kalkislarda sarsinti yapmasi mumkun ama 30bg guc baybinin debriajla alakali olduguna inanmiyorum bozuk volantla 50 bin km yaptim ve debriajdan kaynakli guc kaybi yasamadim isin gercekten zor. kim ne derse desin psa nin urettigi en .oktan motor 1.6 hdi 150 binde nerdeyse motorun yarisini degistermek gerekiyor
|
|
|
|
baris558
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2014 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar
Ali Bey son durum nedir.
|
|
capello
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lamba yakma sorunu olmadı 10bin km'dir.
gel gelelim turboda 2-3bin arasında cıylama var.
|
|
Foxfire
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Turboya dikkat pahalı meret |
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çözüldü mü çözülmedi mi yani? hepsini okudum, vaziyet ne alemde 10 bin km bu haliyle sürmediniz heralde çözümü neymiş daha doğrusu sorun neymiş bi yazarsanız bi zahmet.
|
|
capello
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
12 bin km sonra şu lambayı yine yaktı. ama rampayı yüksek viteste çıkmaya çalışıyordum ondan oldu
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |