|
407 dizel otomatik vites geçiş problemi (6 ileri) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
avcifurkan
1. Vites 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Gösterdiğim 3 ustada bu problem ancak revizyonla düzelir dedi son gösterdiğim (güvenilir referansla gittim) 2.000 TL bir parça var o değişmesi gerekirse 2.500 TL dedi. Burada gösterdiğim usta 2-3 geçiş plate'i arızalı (pleyt diye telafüz etti) ama onlar takım halinde değişir dedi 2.500-3.500 TL arası tutar dedi. Peugeot servis direk revizyon dedi. 4.000 TL civarı tutar dedi. Ama ustaların ve görenlerin hepsi de şimdilik problem ileri seviye değil dikkatli kullan çok ilerlerse o zaman indirelim şanzumanı dediler (servis dahil). Durum böyle... |
|||
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
|||
Ako06
1. Vites 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
en az 2000 tl gözden cıkacak gibi duruyor yani.. Allah kolaylık versin.. |
|||
avcifurkan
1. Vites 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
|
||
maalesef, sanırım ancak seneye yaza yaptırabileceğim. Uzun yolda 2-3 geçişini çok kullanmadığım için sıkıntı yok ama şehir içi dikkatli olmam gerekiyor... 0-100 drag yapamıcaz yani Düzenleyen avcifurkan - 30 Eylül 2011 Saat 20:33 |
|||
|
|||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
||
Metinin söylediği şanzımancı bursada oldukça meşhur. şanzımancı ismet , bursa küçüksanayide .
eğer istersen bu konuda seve seve yardımcı olurum. |
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
avcifurkan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
|
||
Hocam çok teşekkürler, bu hafta değilde 15-16 Ekimde Bursa'ya geleceğim. Öncelikle İsmet usta'ya ulaşabileceğim bir telefonu özelden veya burdan paylaşabilirseniz önden bir görüşeyim. Tekrar teşekkürler. |
|||
|
|||
ErolSen
2. Vites 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eskişehirden oto şanzumancı çavdar otomotiv 05438088934 yunuskenti geçtikten sonra mamuca yolunu bilirsin mamuca yoluna girdikten sonra 3. sağdan gir 150 m. ilerde sağda dükkanı. peugeotçu ilker var belki bilirsin onun karşısında hemen.
|
|||
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|||
avcifurkan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
|
||
Teşekkürler hocam bugün bir uğrayayım ben bakalım o ne diyecek, İlker usta ben otomatiğe elimi bile sürmem hiç karışmam demişti (daha önce başı ağrımış galiba) ama karşısındaki dükkanı söylememişti bana ilginç. |
|||
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
evet bu usta olması lazım. belki eskişehirdeki ile aynı fiyata yaptırırsınız belkide pahalıya gelir ama hiç değilse adam gibi usta yaptığı için kafanız rahat eder yine yaparmı şüpesi olmaz. normalde çok ustalar var dünyanın parasını verip yaptırıyorsunuz 1 ay sürmeden tekrarlıyor sizi aracınızdan soğutuyor.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
avcifurkan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
|
||
Sanırım ismet usta bu olsa gerek http://www.bursaotosektoru.com/tr/kemlak_detail.asp?id=2377 |
|||
|
|||
avcifurkan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
|
||
Merhaba arkadaşlar; Geçen ay Ankara'ya gittim, Şaşmaz oto sanayide şanzımanın beyni değişti, yağıda yenilendi. (Bu yağa ömürlük diyen servisleri şiddetle kınıyorum.) Sonuç olarak problem tamamen düzeldi. Usta ile konuştuklarımızı aynen aktarıyorum: - 407 deki AM6 kodlu şanzıman Volvo, Range Rover, Saab gibi markalarda da kullanılmış. Hepsinin kronik rahatsızlığı bu hidrolik valf grubu beyinmiş. Usta 50.000 km de bir yağı değişirsen 200.000 km gider. Değişmessen sendeki gibi 100.000 kmde bu beyinler arızalnıyor. Konu ile ilgili cevaplarını ve fikirlerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
|
|||
|
|||
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
merhaba aynı sorun bendede var siz ne yaptınız cozebildinizmi ben burda gösterdim direk bana hidrolik blogu değişecek dediler toplamda 2000euro masraf ama ben ise selenoid ve yagi değiştirip sorunu cozecegimi dusumuyorum neden dersen okadar çok video izledim ki artık her cıvata somun ezberimde.benim araçtaki sıkıntı soğukken araba super ne vuruntu ne bişey ama nezaman isindi r aldimmi vitesi kamyon çarpmış gibi vuruntu yapıyor d aldığım zaman ise boşa atar gibi yapıp vuruntulu vites giriyor müsait iseniz bu konu hakkında bilgi almak isterim özelden numara atarim
|
|||
vetemrahhh
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2021 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı vetemrahhh
|
||
Merhaba siz çözebildinizmi problemi acaba
|
|||
aslanvar
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2017 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam iyi günler sen bu sorunu hidrolik valf bloğu değişerek kesin çözüm sağlamış oldun mu nasıl oldu sonrasında araç
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |