|
peugeot 207 tekleme sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muratylmz7
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2024 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratylmz7
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2024 Saat 09:17 |
Merhaba arkadaşlar peugeot 207 2008 model premium 1.6 dizel aracımda tekleme veya elektirik kesme gibi bir sorun yaşıyorum her hangi bir arıza lambası yakmıyor veya arıza kodu vermiyor ama araç vites farketmeksizin yolda giderken sık sık sanki kontak açıp kapanıyor gibi tekleme yapıyor bu süreçte elektirik vs kesmiyor araç ama çok sık yapıyor başlarda günde 1 belki hiç yapmıyordu ama sorun şuanda arttı birkaç ustaya götürdüm makineye bağlıyorlar arıza kodu çıkmıyor .
|
|
Murat Yılmaz
|
|
antipollution
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
|
kardeşim ben bu arıza yüzünden 25 bin tl harcadım. Bilmiyorum sendeki aynı sorun mudur ama anlatayım. Baskı balata değiştirdim. Sonra araçta günde 1 defa tekleme meydana geldi. Özellikle çukurlardan geçince araç sarsılınca oluyordu. Usta beyine giden kablolardan birini ezmiş. Ama aylarca haberim olmadığı için hep farklı yerlerde sorun arandı. Arıza kodu çıkmıyordu. Beyine ulaşım olduğu için ve günde 1 defa yaptığı için anlayamıyorduk. Hatta beyinceyi gittik o bile böyle bir şey mümkün değil deyip başından savmıştı. Birgün sabah araç çalışmadı. Marş basıyor ama volantı çevirmiyordu. Çekiciye yükledik. Şanzıman bile indi. En son anladık ki sorun beyine giden kablo ezilip şase yapmış. Çukurlardan geçince beyine giden kablo sallanıp şaseye sebep olduğu için o anda araba hopluyordu. Mutlaka beyine baktır. Arıza kodu vermiyor ama kablosunda sıkıntı olabilir. Yolda kalana kadarda bulamıyorlar.
|
|
muratylmz7
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2024 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratylmz7
|
Teşekkür ederim Kabloları kontrol ettireceğim . Aracım daha 70 binde yinede kontrol amaçlı götürdüm baskı balatasına baktırdım her hangi bir problem yoktu sadece benim farkettiğim araç soğukken daha sık yapıyor ısınınca nadir yapıyor öncelerde hafta da belkide 1 yapıyordu ama şimdi sabah çalıştırıp işe giderken 20 25 kere yapıyor belkide bir kaç kişi ile görüştüm krank sensörü ile ilgili olacağını ilettiler
|
|
Murat Yılmaz
|
|
muratylmz7
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratylmz7
|
krank sensörü değişti arabanın şuanda sorun çözüldü ilerleyen zamanda yaparsa tekrar bilgi geçerim
|
|
Murat Yılmaz
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |