|
307 Lpg |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
haakaannn
1. Vites 13 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende zavoli taktırdım henüz 2500 km oldu fakat bezinden hiçbir farkı yok performans olarak.
sadece yakıt göstergesinde ufak bir şaşma var ayarını tutturamadılar tekrar gitmek gerek. |
|
307 1.6 comfort
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
boşuna gitme çünkü tutturmak için belli bir ayarı yok (:
ya modül taktırcan her aracı stop ettiğinde eski seviyesine gelcek ya da depondaki benzini yarım deponun üzerinde tutacaksın
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
repropark
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı repropark
|
cecoli lutfen yardim!!!!
307 mi alali cok uzun zaman olmadi 2004 model triptronik atiker lpg var kirmizi enjektorlu obdli degil sistem aracim inanilmaz yakiyor neden bukadar yakita para verip range rover a binmiyorum diye dusunuyorum cunku aracim yol bilgisayarinda sehir ici 20lt gosteriyor ve en az 2.45 tl = 1lt gaz iken 40 kuruş yakiyor tuketim benzindede cok yuksek ilk once bunun icin ne yapabilirim bugun baslayan ayri bir sorun lpgeye cok gec geciyor bazen kendi kendine devreden cikiyor, farkli yerlerden gaz alinca antipollution hatasi veriyor ama opetten alinca duzeliyordu artik opetten aldigim gaz ilede hata veriyor bazen ayni gazda hata sönüp biraz gittikten sonra yine yaniyor. lpg ci ustama cok guveniyorum daha once bora, e39 bmw, brava, laguna araclarima yaptiklari montajdan ve servisten cok memnun kaldim ama 307 min lpgsi aldigimda vardi kim takmis bilmiyorum kiti sokturup tekrarmi taktirayim yoksa satip sifir obdli sistemmi taktirayim diye dusunuyorum onlar bana once enjektor temizligi yapip filtreleri degiselim dediler yakitta duzelme olmazsa istersen sisteme obd ekleriz fakat birkac degisiklik yapilacak 500tlnin ustunde masrafi olur dediler. şaştım kaldim arkadaslar kafayi yiyecegim ilk kez bukadar pisman oldum bir aractan gercekten 4.6hse range ile takas etmeyi dusunuyorum! kamyonlar yakmiyor bu kadar. araca super 17 jant attim bundan dediler soktum bisey degismedi. otomatik cok yakar dediler forumda otomatik kullanicilari ort. 11 litreden bahsediyor ki fabrika verileride boyle benim arabam nasil 20 lt gosterip en az 15 lt yakar anlamiyorum. LÜTFEN ACİL YARDIM!!!! Bu arada kusura bakmayin tum islam aleminin mübarek kurban bayrami mübarek olsun. |
|
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
|
varederoo
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2011 Konum: İSANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı varederoo
|
ARKADAŞLAR PEUGEOT ARAÇLARIN ELEKTRİK SİSTEMİ EKSİ KUTUPLU ÇALIŞTIĞINDAN ÇOĞU AKSESUAR OLMAK ÜZERE ALARM,LPG V.B MONTAJ İŞLERİNDE ELEKTRİKSEL HATA VERİYOR HERŞEY USTASINDA BİTİYOR,MEKANİĞİ TÜM ARAÇLARDA OLDUĞU GİBİ ÇALIŞMAKTADIR 4 ZAMANLI ÇALIŞAN BİR MOTORA SAHİPTİR,ISI ENERJİSİNİ MEKANİK ENERJİYE ÇEVİRİR.
|
|
TEKNİK
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben aldığımda üzerinde vardı. zavolli marka ben şu ana kadar çok memnunum geçenlerde gittim filtr falan değiştirdim. bi arada gel enjektörleri temizleyelim dediler. tamam dedim. 6 7 ay garantisi kalmış 90 binde takılmış lpg şuan araç 127binde ben 123 binde aldım. 4 bin km yaptım 2 ayda hiç sıkıntı çıkmadı. benden önce bi kere bakıma gitmiş bide ben yaptırdım. şaun için iyi geçiniyoruz ama sonrası ne olur tabi Allah bilir:)
|
|
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
brc olabilir
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
+100 ben aracı ilk aldığımda yeni lpg takılmıştı aracı alır almaz ilk içim lpg yi sökmek oldu eğer aracı satacksan sana maliyeti 1000 küsürü bulur ha lpg takıp 2 3 bin daha kar edeceksen tak değmeyecekse takma benim gözümde senin araç tam alınmalık bir araç |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |