|
Bu Sistem nedir ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tabloda gösterdiğim gibi ASR ESP nin alt kolu değil. ASR ABS gibi ne kapatılabiliyor ne açılabiliyor. ECU ya bağlı direkt olarak.
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İyi arkadaşım hiç değilse arabanı daha iyi tanıyorsun artık. Adına sevindim.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sağolun arkadaşlar teşekkürlerimi sunar Saygılarımı iletirim ;)
|
|||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
siz yine de aracınızı doğru tanıyın derim
şase konudunu yazarsanız bakabilirim ya da servisi arayıp sorabilirsiniz.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
||
4:40 dan sonra ASR ile ilgili test var.
seyretmeni tavsiye ederim
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
biliyorum sağolun izlemiştim bunu =) öğrenicez bakalım varmı yokmu büyük ihtimalle var ama çünki benim aracımda bu tepkileri veriyor
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
fireblade
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
|
||
biplediyse ve tahminim büyük ihtimal el freni ile kalktığını sanıyorum arka tekerin kısa bir süre kitleyip çekiş tekerinde patinaja düşünce araba kısa süreli bir hataya düşerek üçgen içinde bir ünlem işareti olan bir simgeyi yakmıştır...anlayacağın sistem kısa süreli bir hataya düştü...comfortlarda araç bilgi ekranından hataları okuyamıyosun.premiumda bilgi ekranı farklı olduğu için anında verdiği hatayı sana yazılı olarak yazar ancak pc ye bağladığında hata yazısını belirtir ve hangi ünitenin verdiğini...
bu simge kapınız açıkken yürüdüğünüzde bipleyip yanan sarı simgedir..(307 ler için söylüyorum)
|
|||
fireblade
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
|
||
bir arkadaşta araba sarınca 3000 devire kadar olan yerde sarıyor sonra yürüyor demişti..
o arabanın max.torkunu yansıttığı devirdir yukarı aşağı...patinaj bittiğinde araba rahatladığı ve yük azaldığı için daha rahat ve az kuvvetle çevirebildiği devirin sonuna doğru gider.araban daha güçlü olsa çaaat çaattt ibreni sonuna vurur..
asr ve esp varsa sstem engeller..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+Güncel
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+2Güncel
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Hayırdır yahu hala kesinleşmedi mi şu ASR işi
http://www.bilgiustam.com/anti-patinaj-sistemi-asr-nedir-nasil-calisir/ Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 25 Aralık 2011 Saat 00:43 |
|||
tayfur
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bugün bendede oldu o biip sesi, kız arkadaşıma araba kullanmayı öğretiyodum 1. viteste patinaj çekerek kalktı bastı biraz hızlandı araba nerden baksak 3.500 -4000 devire çıktı sonra biipp diye bi ses geldi karşıdan araba geliyodu ekranı okuyamadım.
Düzenleyen tayfur - 25 Aralık 2011 Saat 00:55 |
|||
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kesinlikle yahu :D tamam yarın servise gidicem yarın bu konu açıklığa kavuşacak :D
|
|||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
||
Bende merak ettim esp mi asr mi
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |