|
park sensor arizasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
reis1976
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2016 Konum: ankara-sincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2016 Saat 23:02 |
Herkese selam ankaradan yeni katıldım araniza,bende 2 ay önce 2011 model 5008 aldım sedefli beyaz. Yağmur lu günlerde mi bilemedim arka boş olmasına rağmen sensor ötüp duruyor.anormallik var ama anlayamadım.güneşli havalarda bir sıkıntı yok gibi.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sudan dolayı yapıyor çok önemli birşey değil benimde arada yapıyor 1 senedir kullanıyorum sıkıntı olmadı
|
|
reis1976
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2016 Konum: ankara-sincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nasıl yani park ederken yanıltıyor beni, bunun çözümü yok mudur hocam?Bir de arkadaki ekranlara görüntü nasıl aktarılır, ne almak lazım onun için?Malum çocuklar film izlemek istiyorlar?
|
|
bluewave
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hg aramıza.. Bende de 2016 model 5008 var.. Video sorununu mini bir dvd oynatıcı alarak hallettim 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.. Türkiyede ekranlı dvd oynatıcılar var hep ve ekranlı almak zaten ekran varken mantıksız geldi. Aliexpressten 23 dolara almıştım avuç içi kadar birşey ve usb takılıyor.. İstersen evde hdmi ile tvye de bağlanabiliyor.. Tavsiye ederim.. Park sensörü sorunu ise araca binmeden önce kamerayı elinizle dahi olsa silerseniz hareket halinde üzerine su gelmeyecektir ve sorun yaşamayacaksınız diye düşünüyorum..
|
|
mycagli
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar, Foruma yeni katıldım.. Ankara'da yaşıyorum..
Aynı başlıkla yeni konu açmak istemedim.. 2012 - 5008 aracımda ilk mesajda belirtildiği gibi benim aracımda yağmurlu havalarda kontrolsüz şekilde ötüyor. Ara sıra değil istisnasız her yağmur yağdığında.. Sensörün üzerini temizlesem de sıkıntı devam ediyor.. Yağmurlu havalarda güvenmiyorum park sensörüne.. Ben kullanırken çok sıkıntı değil ama eşim için olmazsa olmazı.. Yardım, öneri ve yönlendirmenize ihtiyacım var..
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çağlar, park sensörü orjinal mi, sonradan takılma mı.?
Orjinallerde de bazen oluyor. Eğer ekranda yakınlık derecesini gösteren kutucuklara bakman gereklidir. Ses gelir ona aldanma. Kutucukları takip et. Yakınlaştığında değişen. Tabi sensöründe su sızıntısı vs birşey olmadığını düşünüyorum Sensör orjinal değil ise, o orjinale göre biraz daha güvensiz oluyor. Eğer kaliteli değil ise.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |