|
206+ Cruise Control |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2017 Saat 23:12 |
|
yaklaşık bir sene önce aldığım cruise control kolunu sonunda bugün aktif edebildim.
istanbulda ki ustalar sağolsun sonunda bana diagbox aldırdı kodlamayı kendim yaptım. fakat yaptıktan sonra rolantide dalgalanma olmaya başladı. vakit darlığı nedeniyle öylece bıraktım yarın kodlamayı kaldırıp yeniden deneyeceğim. şimdilik sadece çalıştığını test edip bıraktım. @KILIÇ abi sen limitlemeyi nereden aktif ettin, ben diagbox da bulamadımda şimdilik. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Rolantide dalgalanma hiz sabitleme ile alakali olacagini sanmam. Iptal edip tekrar deneyin isterseniz. Bugune kadar 100den fazla araca yaptim sorun olmadi.
Limitleme sizin aracta calismaz gaz pedalini degistirmeniz lazim. |
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
limitleme dip switch olayından dolayımı çalışmaz? |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Limitlemeyi aktfi etsen bile calışmıyor. Ben aktif ettim calışmadı. Forumlardan araştırdım sagolsun alide yardımcı oldu limitleme otomatik vites arabalarda calışıyormuş ve fabrika cıkışlı gaz pedalında konum sensörü olan araclarda calışıyormuş. Bizimkilerde de malesef calışmadı.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
benim aracım için söyledim; Daha önce Elm327 aldığımda torque isimli programda gaz pedalı konumunu görüyordum akif de çalışıyordu. konu direk gaz pedalı konumu ile alakalıysa eğer tahminimce çalışacaktır. ama durum da böyle olsa ali şimdiye kadar çözmüş olurdu.farklı bir sebebi olması lazım.
|
||
|
||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
yaklaşık bir saat uğraştım, programda aktif oluyor fakat koldan herhangi bir tepki vermiyor. ama dediğim gibi, gaz pedalı konumundan değil, başka bir eksiklik var.
|
||
|
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
otomatik vites arabalarda gaz köklendiğinde vites düşürüp hızlanıyor arac. gaza tam basıldıgının gösteren bir müşür var gaz pedalına bastıgında hissediyorsun onu hatta. Bizim araclarda o müşür yok maalesef. Limitleme aktifken gaz pedalına köklendiğinde limitlemenin devre dışı kalmasınıda o müşür saglıyor olası bir ani hızlanma durumunda limitlemenin devreden cıkması için. Maalesef bizim aracclarda o müşür mü sensörmü adı herneyse o olmadıgından limitleme aktfi olmuyor :)
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
Serdaryilmazbjk
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serdaryilmazbjk
|
|
Merhaba hocam bende aracım için cruise control kolu sipariş ettim. İstanbul kağıthanedenim. Kolu aktif etme konusunda bana yardımcı olabilirmisin. Birde şunu sormak istiyorum. Diagbox u çalıştırmak için illa lexia 3 obd kablosu mu olması gerek yoksa normal bir kablo YAda WiFi li obd2 cihazı ile de çalışır mı
|
||
Serdaryilmazbjk
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serdaryilmazbjk
|
|
Merhaba hocam bende aracım için cruise control kolu sipariş ettim. İstanbul kağıthanedenim. Kolu aktif etme konusunda bana yardımcı olabilirmisin. Birde şunu sormak istiyorum. Diagbox u çalıştırmak için illa lexia 3 obd kablosu mu olması gerek yoksa normal bir kablo YAda WiFi li obd2 cihazı ile de çalışır mı
|
||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
yardımcı olurum hocam, kablolu program mecburi. elm gibi obd cihazları ile olmuyor.
|
||
|
||
Emrahuslu
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emrahuslu
|
|
Hocam konu çok eski ama cvp vericeğinizi ümit ederek yazıyorum peugeot 206 plus plus 2011 için kol aldım taktım ama bir türlü aktif ettiremedim bi yere götürdüm özelliği açtığında ekrandaki bütün ışıklar yandı geri kapattık bana yardımcı olabilirmisin
|
||
KamilErdem
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2020 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KamilErdem
|
|
Lexia cihazı ile bu işlemi yapmanız lazım.05330459109 bana whatsappdan yazarsanız yardımcı olmaya calısırım
|
||
Heykann
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hala Cruise control takıyor musunuz hocam ? 206+ envy 1.4 hdi aracım var Ankara'da ya da İstanbul'da bu işi bilen usta birine taktırmak istiyorum. Kol siparişi vermem gerekiyor mu yoksa elinizde hazır var mıdır?
|
||
Heykann
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hala Cruise control takıyor musunuz hocam ? 206+ envy 1.4 hdi aracım var Ankara'da ya da İstanbul'da bu işi bilen usta birine taktırmak istiyorum. Kol siparişi vermem gerekiyor mu yoksa elinizde hazır var mıdır?
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ankaradan ali arkdaşımıza buradan ulabilirsiniz hocam cep tel. 0537 3803286
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ankaradan ali arkdaşımıza buradan ulabilirsiniz hocam cep tel. 0537 3803286
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
MaliCarlos
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MaliCarlos
|
|
Arkadaşlar merhabalar İstanbul’da bu işi sorunsuz yapabilecek usta varmı? Sorunsuz aktifleştirme. Ali express den sipariş verdim gelmek üzere. Teşekkürler.
|
||
KamilErdem
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2020 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KamilErdem
|
|
Anadolu yakasında maltepede yardımcı olabilirim 05330459109 Saygılar
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |