|
Araç marş almadı yardım edermisiniz |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
onklc06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2017 Saat 08:48 |
|
Herkese günaydın. Peugeot 206 aracım. Sabah arabayı açtım kontağı çevirdim marş almadı göstergedeki ışıklar falan söndü. Merkezi kilit falan çalışmadı. Kaputu açtım aküye vurdum biraz merkezi kilit çalıştı. Sonunda kilitleyebildim. Tek sorun akünün bitmesinden kaynaklanıyor değil mi?
|
||
Delone
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ayni sorun bendede var arabadan soğudun yemin ederim bundan 1 ay once kontak calisir durumda kaldiydi kutup baslarini soktum neyse kontak takimini degistirdim 1 ay duzgun kullandim sonra birbsure sonra marşa bastigimda gec aliyordu bu sabah işe gitmek icin kalktim kontagi ceviriyorum tık sesi geliyor ancak araba calismigor akü kutup baslarini soktum taktim nafile pazartesi sanayiye goturecegim
|
||
Aleynaboyner
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bıktım bu arabadan aynı sorunlar bende vardı önce marş motorunu yaktın dediler 300 tl değiştiler sonra kontak arızası dediler 180 tl yeni kontak alındı takıldı sorun çözüldü şuan benim araba gene çalışmıyor
|
||
AlynbyneR
|
||
eng34
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
eng34
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sanırım sizin sorun marş otomatiği
|
||
onklc06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Öğlen kutup başlarıyla az bi oynayınca düzeldi arkadaşlar sağolun
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Kutup başlarıyla oynayınca düzeldiyse temasta bir sorun var belli ki. Oksitlenmiş olabilir. Temizlemekte emin olmakta fayda var. Olmadık yerde yine başınıza gelmesin, geçmiş olsun :)
|
||
onklc06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyvallah ustam sağolasın |
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Rica ederim tekrar geçmiş olsun |
||
bsr15
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2020 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konu eski ama aynı sorunla karşılaşan olursa diye yazıyorum. Bu sorun yüzünden yeni aldığım teybimin hoparlör çıkışları yandı. Benim sorunumda 15 dk önce stop ettiğim arabaya normal bir şekilde binip çalıştırırken, gösterge ışıkları geldi ve marş için kontağı çevirdiğimde tık sesiyle arabadaki bütün elektrik kesildi. Teyp, çakmaklık, merkezi kilit... Kaputu açıp kutup başlarına bir kaç kez vurunca elektrik geri geldi. Tekrar marşa bastığım anda aynı durumu yaşadım ve kutup başlarından kıvılcım çıktığını fark ettim. Sorun kutup başlarına dışarıdan gelen ve vidayla kutup başına sabitlenen kablonun vidasının gevşemesiymiş. Araç elektriği dengeli bir şekilde alamayınca kendini korumaya alıyor sanırım. Kutup başının üstündeki küçük vidayı sıkınca sorun düzeldi
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |