|
206 HDI 1.4XR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Cnr3467
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2017 Saat 05:06 |
Selam arkadaşlar Yen'i araç alıcam araç 2002 model 206 HDI 1.4 XR dizel 189 binde bir araç model km yakıt olarak beni bilğilendirirmisiniz sorduğum bir kısmı al çok iyi bir kısmı sürekli arıza veriyor parçası pahalı diyor sizler ne önerirsiniz bana yardımcı olursanız sevinirim araçlar konusunda pek bilgiye sahip değilim sadece şöförlüğüm var araçın en çok nerelerinden arıza verir yani alım satım yapmadan heryerinde baktıracak tabiki ama en çok arıza veren dikkat etmem gereken bir hususta da bilgilendirirseniz minnettar olurum. lütfen cevaplarınızı bekliyorum yeniyim Burdada LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZYardım edin lütfen
Düzenleyen Cnr3467 - 14 Haziran 2017 Saat 05:09 |
|
Vefa
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim bende 206 hdi kullanıcısı olarak alacağın araba temiz hor kullanılmamış zamanında bakımları yapılmış ise seni üzmez ben iki yıl olacak 206 hdi alalı arabam çok şükür 2.marsi bastırmadi sadece yağ bakımı on dùzen gibi bakımları yaptırdım motordan çok şükür bir şey çıkmadı senede 20 bin km yol yapıyorum sıkıntı yok kardesim
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Motor dışında arka torsiyonları da mutlaka kontrol ettirin başınız ağrımasın
|
|
Cnr3467
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
Düzenleyen Cnr3467 - 14 Haziran 2017 Saat 10:55 |
|
Cnr3467
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun |
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun umarım gönlüne göre bir araçtır
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |