|
Vites Kolundan Gelen Gıcırtı Sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eyüp B.
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2017 Saat 22:08 |
Merhaba arkadaşlar bugün fark ettim vites kolundan 1. vitese ve 1. vitesden 2. vitese geçerken ses var sesin türüni bilmeniz için aşağıdaki videoyu gösteriyorum. Bu videodaki çok çok fazla ama bu kadar fazla değil ve tam sola bastırırsan duyuyorsun onunda dışında hafif ittiğinde yol esnasında duymuyorsun (zaten motor sesi maşallah yalıtım:) ) PROBLEM BÜYÜK MÜ? NASIL ÇÖZÜLEBİLİR? VİDEO TEMSİLİDİR. |
|
ozgurtc
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vites kolu yatak burcu kauçuk sürtmesi benzeri bir ses, vites körüğünü kaldırıp ses kaynağı görülebilir, lityum gres belki çözüm olabilir.
-Vitese geçme sorunu yoksa henüz kritik olmayan bir arıza olabilir. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vites geçişlerinde felan sıkıntı yoksa vites halatları ve vitesi kutusunu kontrol edin öncelikli olarak vites körüğünü sökün hocam altında vitesin dip tarafına wd40 sıkın az birşey seste gidiyormu.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Eyüp B.
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bazen oluyor bazen olmuyor ama sonuçta var. ve sadece ses var. vites geçisi hava soğukken ilk başlarda sert olabiliyor takılabiliyor ama öyle vites geçisi zor diye şikayetim yok
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |