|
308 bagaj kapağının yarım açılması normal mi? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ozgurkso
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2016 Saat 22:31 |
Merhaba arkadaşlar 2012 makyajlı kasa 308 aracımın bagaj kapağı kaldırınca yarım açılıyor tam açılması için tekrar itmek gerekiyor bu normal midir yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bagaj amartisöründen olabilir ,bu arada otomatik mi bagaj kendi mi açılıyor
|
|
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Normaldir. Bagaj amortisörleri işlevini yitirmiş olduğundan dolayı bu beklenen bir durumdur. Aynısını kademe kademe yaşadım. Aracı ilk aldığımda sonlara doğru bir açılma kuvveti uyguluyordu. Zamanla iyice kötüye gitti ve suan bagaj kapağımı tamamen kendim kaldırıyorum en ufak bir destek söz konusu değil. Ve hal böyle olunca, amortisörler tamamen işlevsiz kaldığı için kapatırken de motor kaputu gibi kapatmak gerekiyor. Aksi halde çok sert kapanıyor. İşin özü değişmek gerekir. Normal 206 hb lerin bagaj amortisör takımı 40 lira iken, benim şahane sedanımın amortisör takımı 360 lira olunca mecbur kullanıyoruz.
|
|
ozgurkso
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yorumlarınıza teşekkür ederim.Bagaj kapısı otomatik değil 2012 makyajlı kasa 308 yalnız yıllardır hb kullandım bu kadar çabuk bozulmamalı diye düşündüm.308 kullanan arkadaşlar var mı kesin sonuna kadar açılmalı mı boşuna amortisör değiştirmemem için özellikle 308 kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |