|
308 1.6 THP 150 Beygir alacağım. Görüşleriniz ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
albayım sen o arabayı devamlı devırlı kullan anında 50 kurusu gecer :)))
|
|||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben olsam 110 beygir full dizel alırdım ne lpgyle uğraşırım ne uyarmı uymazmı diye düşünürüm. bende dizele binmeden korkmuştum. yok parça pahalı yok başka şeyler bunlar kulakdan duyma laflar. hem dizelin ikinci el pazarda satışı çok daha hızlı. arkadaşım full 110 luk dizeli 34 e aldı,mütiş mütiş mütiş
|
|||
kadir_28
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ali bey ben 308 HDI Comfort alıyordum vazgeçtim, çünkü donanımlısına binmek istiyorum.
ayrıca yılda 10bin km bile yapmıyorum. İstedigim donanımda diesel 36 bin liraydı yani premium. alacağım araç 29 buçuk lira falan. yani arada 7 lira fark var. O kadar param yok. Kafa dinleme konusunda haklısınız. Dizel alıp sorunsuz binmek en güzeli. ama o kadar param yok. Paramla ya 308 HDI Comfort alacaktım yada THP Premium alacaktım. Bende binmişken en dolu modeline bineyim diye düşüntüm. hayırlısı inş
|
|||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yani siz bilirsiniz biz burdan anca yorum yapabiliriz verdiğiniz kararada saygılıyız elbetde ama bence genede alt modelde olsa dizel derim satarken uğraşmam bile. 30 yada 31e tertemiz alınabilir. kmde 400 kuruş yakmaktansa 18 kuruş yada 20 kuruş yakarsınız. kolay gelsin
|
|||
kadir_28
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet nerdeyse yarı yarıya yakar. Ama kafamı kaldırıp yıldızları izleyemem :D
Biraz zevk meselesi oldu benimki. Cam tavanlıda gönlüm vardı, THP de cam tavan olunca kanım kaynadı :D Hayırlısı bakalım.
|
|||
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kardeşim sen gel bu arabanın 1.6 hdi sini al asıl ödüllü motor bu
forumda daha 2 - 3 gün önce okudum uzun yol testinde 3.8 litre gibi bir yakıt tüketimi vardı depo yu fulle depo kapağın örümcek ağı tutar benim gibi pompacılarla kanka olursun (1.8 306 şehir içi 450 kuruş) lpg ye gelince iyibir usta uyumlu bir bir sistem bulman gerekir memlekette eline anahtarı alan usta oluyor bunu da aklından çıkarma |
|||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|||
kadir_28
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla arkadaşlar bu THP lere LPG uyumu kafamı karıştırmaya başladı. 3-4 lira farkla dizelini buldum. Yine istedigim özellikler var. Şuan tam bir karar aşamasındayım, ikilemde kaldım valla.
Bir yanda 150 beygirlik bir makine, diğer yanda 180-200 kuruş şehir içi yakıtı ile HDI.. Fena karıştı aklım.. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu ıs bıraz tercıh meselesı. yakıt konusunda dızel elbette kı daha ustun ama benzınlınınde kullanımı bır baska. az km yapılıyorsa dusunulebılır.
dur ben senın kafanı bıraz daha karıstırayım :)) performans konusunda dızel ıle kıyas olmaz. 1400 devırde 240nm tork ve bu tork 5000 devıre kadar sabıt suruyor. tıtresım ve gurultu sıfır. 207 gt kullandımda cok keyıflı makıne. mınıcooper lar ıle aynı makıne ama mını 163bg sanıyorum. aynı motorun 175 ve 200 bg olanıda var ıste... :))
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayır kaptan yanlış anladın benim demek istediğm olay o araba 35 - 38 kuruş arası yakar .. adam tutturmuş bende şahin vardıda 50 kuruş yakıyor ben 35 kuruş dedikçe adam araştır dior bende zaten kesin bir bilgi olduğu için paylaştım benim yakın bir arkadaşta vardı sırf bu sarfiyattan dolayı arabayı sattı |
|||
aşkın35
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayla 13 kuruş yakan arabamı varya :)
|
|||
dbmaster
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
dostum 308 guzel araba bende 2 sene sonra 308 almayı dusunuyorum ama benzınlı araca tövbe ettım turkıyede 35 kurus buyuk para bu sehırler arası tuketımdır sehır ıcı 45 kurus yakar bence, alınmaz alırsın benzın seneye 5 sonrakı sene 6 lıra olur o nedenle dızel. LPG kesınlıkle soguk bakıyorum uzun vadede motor omru gıder ... Dizel al satarken zarar etme... 5 seneye kadar kımse benzınlı araba almaz turkıyede. Sen kişisel olarak haklısın senede 10.000 km hıc bırsey degıl ama tıcarı yönunude dusun derım ben senede 80.000 - 100.000 km yapıyorum ne lpg ne benzın kesmıyor hatta dızel bıle kesmıyor desem yerı sehır ıcı 18 sehırler arası 14 kurus yakıyorum ama genede cok...
|
|||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|||
dbmaster
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
unutmadan ek olarak, dizel benzınlı otomobılden daha performanslıdır kalkıs ve 0 - 100 km hızlanmalar dahıl + rampalarda kıyas yapılmaz zaten bılen bılır. tabı bu dedıklerım aynı cc aynı beygır gucundekı motorlar ıcın gecerlıdır...
Kısacası : 1.6 opel astra 110 hp (benzınlı) 1.6 307 HDI 110 hp Astra nal toplar... olay bu yani. Düzenleyen dbmaster - 12 Ocak 2011 Saat 05:00 |
|||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|||
RCZForever
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RCZForever
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Ben son sorunuza cevap yazayım...İyi bir kit ile ortalama 13,5 lt lpg / 100 km gibi bir tüketim yaparsınız lpg benzinden daha fazla tüketir ama ucuz olduğu için ciddi kara geçersiniz...
|
|||
Herşey RCZ için.....
|
|||
RCZForever
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RCZForever
|
||
Size BRC'den ziyade Prins tavsiye ederim ben RCZ aracıma Prins taktırdım BRC'yi tercih etmedim çünkü BRC'nin henüz yeni bir ürünü bu ve güvenmedim açıkçası...
|
|||
Herşey RCZ için.....
|
|||
Baran35
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaş üzerine 2 araba daha almıştır abi 6 sene olmuş yazalı cvp verme daha iyi bence :)
|
|||
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|||
RCZForever
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RCZForever
|
||
:) Olsun bilgi paylaşımı önemlidir nice konular böyle kapanmış cevap yazılmamış heba olmuş :)
|
|||
Herşey RCZ için.....
|
|||
fkundak
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
nasıl memnun musunuz prins ten |
|||
Baran35
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
@fkundak yok abi prins bende değil rcz abim öneriyor bende atiker var idare ediyor gaz işte :) Ekonomik şartlar el verse de benzinle kullanabilsek hiç ihtiyaç olmasa böyle acayip şeylere. Prins hakkında da hiç bir bilgim yok inanın.
|
|||
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|||
fkundak
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Eywallah Baran bey, sagolasin
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |