|
Led Far Önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
206plus
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2019 Saat 23:48 |
Öncelikle merhaba.Arkadaşlar 2011 206+ aracıma led far taktırmak için sanayiye gittiğimde led farı taktığımızda arka kapağın led'in fanından dolayı kapanmayacağını gördüm.Aksesuarcı arkadaş da fan kısmı kısa olan ledlerden alırsan olur dedi.Bu tarz bir sorun yaşan arkadaşlar varsa bu ledler hangileridir önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler.
|
|
MaliCarlos
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MaliCarlos
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar. Kısa led hiç araştırmadım. Bende led aldım kapanmıyor. Bez bant aldım onunla kapatıcam. Böyle bir yol izleyebilirsin.
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım. derme çatma bant vs ile uğraşmayın. https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/led-xenon-uyumlu-far-arka-kapagi-koruyucu-tum-araclar-icin-105mm_pdp_510238709 şu tarz bu arka kapak alın keyfinize bakın. ben öyle yaptım. kısa led ampul aramak yerine istediğiniz markayı takın gitsin.
Düzenleyen whisky - 30 Aralık 2019 Saat 09:24 |
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada aracınızın özelliklerini bilmiyorum ancak mercekli değilse farınız led ısığı çok dağıtacaktır. karşıdan sürekli uyarı alabilirsiniz. merceksiz ise philips'in crstal - diamond - xtreme vision gibi ampuller daha iyi oluyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |