|
308 lpg de benzin göstergesini çözdüm |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sereyder
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2016 Saat 20:48 |
308 vti motor lpg de devamlı düşen benzin göstergesini çözdüm sistem aynı bilinen 307 deki gibi şamandıradan gelen iki kabloya takılan direnç kime sorduysam bulamadım sitede aradım belki gözümden kaçmış olabilir bulamadım 3 lira bile tutmadı :) bilgi için 5055253935
|
|
serhat
|
|
ssakyel
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Direnç 3 lira,uzun zamandır devam eden sorunu böyle basitçe çözmenin hazzı paha biçilemez,
|
|
gergerli
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim anlayacağım şekilde kısaca basit ve malzemeleri nasıl bulacagimi söyler misiniz
|
|
sereyder
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elektronikçilerde var hocam hepsi 2 mt kablo düğme 47 ohm direnç 307 lere bakarsanız resimli anlatımı var aynısı sadece 307 ye göre şamandradan gelen kabloların rengi farklı
|
|
serhat
|
|
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şu an gösterge sabitmi duruyor yani kademelimi azalıyor?
|
|
308 VTI // 2009
|
|
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynı sistemi 206'ya uygulanıyor mu ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |