|
Peugeot 206 Rot Balans ve rulman değişimi yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
10URAKAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2015 Saat 22:52 |
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde araç ile sert bir çukura girmiştim. Özellikle sağ ön ciddi girdi. Fakat aradan zaman geçti ve dün yaklaşık gidiş geliş 400 km gibi bir gezi yaptım araç ile... ve cam açıkken sanki sağ önden şakır şakır ses geliyordu ve araç hafiften sağa çekiyordu. özellikle sola sert dönüşlerde sağ önden sanki iki dökümün birbirine çarpma sesi gibi tankkk diye hafif bir ses geliyor. Ayrıca direksiyonu özellikle sola çevirince garccc diye bir ses geliyor.. Acaba tüm bunların nedeni rulman mı bugun el ile de baktım sağ ön gerçekten tekerlek dengesiz gibi.. Bu noktada rulman değişecek sanırım değil mi? birde rot balansa da girmem gerekir mi? iyi akşamlar,,
|
|
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence rulman falan değil önce rot balansçıya gidip ön takımları kontrol ettirin,
Rot,rot başı salıncaklar bile olabilir geçmiş olsun.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
10URAKAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Açıkçası tam emin değilim ama tekerlek sanırım yalpalıyor gibi en kısa zamanda bir tamirciye gitmem gerek sanırım.
|
|
ndm01
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
galiba salıncağın değişmesi gerekecek geçmiş olsun ayrıca rotbaşı ve rot mili de kontrol edilmeli.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aks kafasında problem olabilir
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |