|
206+ için direksiyon ayarı ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 Saat 22:46 |
Merhaba arkadaşlar,
206ların hacmi küçük bilen bilir. Ben biraz iri bir insan olduğum için inip binişlerim sıkıntı oluyor. Bu sebepten direksiyon ayarı ile oynamak gerekiyor. Ama bizim araçlarımıza bu özelliği koymamışlar. Öncesinde serviceboxdan ayar kolu olana ve kendi aracımınkine baktığımda ufak bir parça farkı var gibi görünüyordu. Sonrasında geçen direksiyon için plastikleri çıkardığımda direksiyon yükseklik ayarı için olan yeri gördüm bizde orayı 4 tane somunlu vida ile sabitlemişler tam da seviyenin ortasında manuel olarak ayarlanabilir ama kolay olmayacaktır. Ben de düşünmeye başladım bizde bu koldan alıp yapabilir miyiz ne dersiniz ? |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
|
|
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ali uzun sedre incelemeleri ve yükseklik ayarlı milden bulup eldede inceleme akabi görünen oki yukseklik ayarlı bir mil alıp degiştirip sadece yapman gereken hız sabitleme kolu arkasında direksiyon kolonu ayak kolu için yerini maket bıcagı ile kesmen ;)
yani bu iş sadece direksiyon mili almakla oluyor. |
|
206+ hdi
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mil den kastın hangi parça abi ? |
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi ben hala sedre den yararlanamıyorum. Xp li pc bulamadım.
Yalnız serviceboxa bakındım biraz bence millik bir durum yok gibi. Ben simidi değiştirirken alt üst kapağı söktüm. Ayar yeri belliydi. Benimkinde tam ortadaydı. İki vida ile sabitlenmişti yanılmıyorsam. Bu elle ayarlanabilen sistemde o vidaların yerine bisikletlerdeki gibi sıkıştırmalı sistem var sanırsam. Bu hafta sonu arkadaşlarla görüşeceğiz o zaman bi bakacağım olanlara nasıl bir sistem var. Bu resimdeki kollu olan. Bu resimdeki bizimki(şaseden girdim) |
|
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üsteki fotodaki 1 nolu parca ayarlı mil komple alıyosun.
işin komigide düz ayarsız direksiyon mili 474 tl ayarlı mil 503 tl gözüküyor service boxta sevgili psa 30 tl için ayarsız mil takmıs, kendilerini tebrik ediyorum. |
|
206+ hdi
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla abi 10tllik bagaj lambasını koymayan adamlar ben şaşırmıyorum artık. o milin sadece ayar kısmı değişmez mi diyorsun sonuç olarak ille mili mi değiştircez ? |
|
spearo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet komple mili alıcaksın takıcaksın tek o parca satılmıyor.
bu arada deri direksiyonu taktgında direksiyon yukarı durdu ise frezelerine düzgün oturtamadan sıkıstırdın herhalde dişlerini bozmus olabilirsin. sök kontrol et. |
|
206+ hdi
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bak abi sonra cruise a dönmesin |
|
simurg
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yak sen o aracı üstad..
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yavuru yıkatınca acayip hoşuma gidiyor. Birde sinerji oluştu artık haftada 7 gün en az 1 saat beraberiz. Yoksa yaktım gemileri geliyordum e36 cabrio ile |
|
simurg
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
e36 cabrio mukemmel secım german stayyla
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi bugün parçayı inceledim. Çıkmacılarda var 100-200 arası o kısmı tamamen veriyorlar ama inan gerek yok. Bizde sabit vida varya orada onun yerine sıkışmalı sistem koymuşlar o kadar. Milin o kısmı mafsal olarak geçiyormuş, mil diyince bilmiyor kimse. Mafsalın değişmesine inan gerek yok. Ben yine kafayı taktım 10-20 verip sadece o parçayı almaya çalışicam. Bütün mafsala 100tl vermek çok mantıklı değil. 206+ın mafsalı var çıkma 150tl dedi. 100 dese alacaktım.
|
|
ERSOY-06
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen pejoyu bıraktığın gün bende satışa çıkarırım ona göre
|
|
ERSOY-06
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
,
|
|
ERSOY-06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |