|
peugeot 308 şanziman yardim arkadaslar. |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Ali1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sanziman yagini degistir olmaz baskiya baktir
|
|
oyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: *** Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sanziman yagini 3 gun once degistirdim...
|
|
oyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: *** Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar araci daha onceki msjlarda soz ettigim ustaya teslim ettim. Segman takiminin ve burclarin degisecegini, problemin bundan kaynaklandigini soyledi. O bunlari soylerken o kadar rahat ve kendinden emindi ki. Ben yine de olaya suphe ile ile yaklasiyorum. Bekleyip gorucez. Inşallah çozulur. Dua edin arkadaşlar :))
|
|
oyildiz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet arkadaslar. Mucadeleye kaldigimiz yerden devam. Su asamada konu acmaya neden olan durum, sanziman segmen takimi ve tas dedikleri bir parcanin degisimi ile hallolmus gibi gorunuyor. 740 lira maliyetle. Ancak baska bir problem var su an. Arac tiptronige gecmiyor. D modunda problem yok cok sukur. Ama tiptronige alinca araci hicbirsey olmamis gibi d de devam ediyor. Ustaya sordum cocuk gibi ben yapmadim dedi. Elektrikcilere gittim cokda bisey soyleyemediler. Cihaza baglayinca 'surekli ariza, tek dokunuslu .......... kisa devre' diye hata veriyor okuyabildigim kadariyla... katkida bulunabilecek arkadaslarin dusunce ve bilgilerini bekliyorum...
|
|
telepati
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel diyeyim :)
sabah araba soğukken deli etti beni deli. ısınınca problem yok ama malum park yerinden çıkarırken arabayı kıl oldum resmen soğudum ya
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
oyildiz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne yapiyor arac tam olarak telepati...
|
|
telepati
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç tekleme yapıyor. vurdura vurdura gidiyor sanki. ısındıktan sonra sorun yok ama o zamana kadar fıttırıyorum
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
telepati
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya acaba PO da aldığım mazot bu soruna yol açar mı ? su falan kaırşmışsa diye iyi niyetli bir şey düşünmeye çalışayım ?
Bugün de arabayı iyice ısıttım. kalkışta problem. yaşamadım ama düşük hızda 1den 2 ye veya 2.viteste iken araba yavaşladığında gaz verince yine titreme oldu
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
oyildiz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anlattigin durum yakittan gibi duruyor. Umarim da oyledir. Iyice de sogudum aracimdan da arabalardanda arkadaş. Bir sure daha gozlemle bence araci. Sanzimana baglanmasinda problem. Ben hala ugrasiyorum...
|
|
telepati
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bugün başka bir yerde birisi şanzıman alıştırması yaptırmak gerekebilir diye yazmış bana. hafta içi servise gitmeyi düşünüyorum ben yine.
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
oyildiz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bugune kadar sanzimanla ilgili neler yaptin araca telepati... ne tur problemler oldu...
|
|
telepati
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@oyildiz
ben herhangi bir şey yaptırmadım. bugün servise yine götürdüm sabah soğukken bakmaları gerektiğini söylediler. bi ara akşam bırakıp ertesi gün gideceğim yanlarına.ondan sonra bakarız artık. sende değişme yok herhalde ?
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
slhyldz
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Servise gitmeden bir yakıt denemesi yap. Bahsettiğin durumun aynısı geçen hafta arkadaşın başına gelmiş. 100 - 150 tl masraf yapmış. Bana getirdi aracı. Aracına 50 tl Shell nitro yakıt aldık. Ertesi gün sorun gitti.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
telepati
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
shel GTL yi duymuştum ama bu nitroyu yeni duyuyorum, deneyeyim inşaallah
@slhyldz bu arada tamirciye götürdüm bıraktım aracı az önce. Araba soğuyuyunca bakacaklar. Titreme olduğunu söyledim. şanzıman programından olabilir dediler. akşama bi gideceğim bakalım
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
oyildiz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Telepati nasil oldu problemler aracta
Cozuldumu... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |