|
Direksiyon hidrolik değişimi ve eksik bir parça |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2017 Saat 11:41 |
|
Merhaba
Direksiyon hidroliğimi değiştirmek istiyorum. Değişimi şu video daki gibi mi yapmak lazım . https://youtu.be/Tgh72-OBXZE Birde şu fotoğraftaki açık kabloların olduğu yerde ki eksik kapak nedir. Düzenleyen x571 - 29 Ağustos 2017 Saat 11:45 |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Alıntıdır. senin akü kapağı yok hocam şimdi servis box tan baktımda.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yağı değiştirdim. PO marka yağ kullandım. Tavsiye edilen total miş. Şeffaf hortum ile sifon yapıp haznenin içini boşalttım . Giriş çıkışları sökmedim. Arabayı çalıştırıp direksiyonu sağ sol yaptım bir iki kez yapınca garc diye bir ses geldi herhalde boşaldı iyice sistem diye düşündüm. Bir lt yağı hazneye boşattım. Aracı çalıştırdım. İlk önce hava kabarcıklı geldi yağ sonra kabarcıklar bitti. Bu arada yeni yağı koyunca yine direksiyonu sağ sol yaptım. Haznenin kapağını kapattım. Çıkan yağ hem renk olarak siyah olmuş kıvam olarak da abartmıyorum su gibi olmuş.kıvam adına bir şey kalmamış.aracı daha kullanmadım o yüzden yumuşak lığa etki etti mi bilmiyorum.
Service box nedir nereden Nasıl kullanılır. Düzenleyen x571 - 29 Ağustos 2017 Saat 19:42 |
||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Peugeot servicebox hocam. Google a yazınca link çıkar Bu arada eline sağlık sıkıntısız olmuştur inşallah güle güle kullan |
||
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sağol hocam sıkıntısız oldu.lazım olur diye yapılışı yazdım biri okur faydası olur. |
||
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
service box a üye oldum ama kullanmadım.eksik parçayı gördüğünüz yer neresiydi.ben sadece bir takım çizimlerin olduğu şemalar görüyorum.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |