|
Direksiyon hidroliği değişimi. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Badur
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2016 Konum: Aliağa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2016 Saat 21:38 |
Herkese iyi akşamlar. Çok aradım bu konuyu ama net bir bilgi bulamadım. farklı farklı konulardan ve sitelerden baktığım konulardan sonra bugün sonunda bir cesaretle değiştirdim direksiyon hidrolik yağını. Nasıl yaptığımı anlatayım.
Kullandığım malzemeler; demir kelepçe, boş kola şişesi, ve direksiyon hidroliği 1lt. Yapılışı; hidrolik deposunun altında geri dönüş borusu var bunu açıp eski hidroliği kola şişesine doldurdum. Daha sonra aracı çalıştırmadan direksiyonu tam sağa ve tam sola çevirerek geri dönüş borusundan bir miktar daha yağ akmasını sağladım. Yağ bitince kelepçeyi boruya takıp boruyu taktım. Daha sonra direksiyon hidroliğini depoya koydum aracı çalıştırıp direksiyonu tam sağa ve tam sola çevirip depoda eksildikçe üzerine ekledim. Direksiyonu sağa sola çevirince yağ da köpükler oluşuyor. Köpükler bitince İşimiz de bitiyor Hidroliği şehir içinde araç parçaları satan dükkanlar dan temin edebilirsiniz. Ben öyle yaptım. Kelepçe de oradan ya da nalbur dan alabilirsiniz l( ben nalbur dan aldım). İşin ehli değilim. Sadece bu işlere elim yatkındır. Sanayi de 60-70₺ ye yapılan işi 10₺ 50krş a hallettim. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |