|
206 rc Nasıl yaparım? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Nestea
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2016 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2016 Saat 11:40 |
Arkadaşlar merhaba arkadaşımda bi araç gördüm çok hoşuma gitti 2007 model 206 kamyonet fakat aracı çok güzel dizayn etmişler bende bi kamyonet alsam bunun gibi yapmaya kalksam ne kadar maliyeti olur yada orijinal rc parçalarını nerden alabilirim
Arac bu https://www.google.com.tr/search?q=61la707&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5wJCu8IHPAhUFcBoKHUExCUYQ_AUICA Bildiğim kadarıyla RC ÇAMURLUK RC ON ARKA TAMPON RC SPOYLER RC JANT ZENON FAR GALIBA BİRDE ARKA STOPLAR BİRDE BU ARABA ORTALAMA KAMYONET OLMASINA RAĞMEN BEN 16 VERDİM BU HALİNE ÇOCUK 21 İSTİYOR BEN YAPMAYA KALKSAM 16 YA MAAL EDERİM GİBİ KAMYONET FİYATLARI DÜŞÜK ZATEN. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldin aramıza tabi bulduğun aracın durumuna bağlı olarak maliyet değişir kardeşim motor durumu vs. linkini verdiğim konuyu incelerse aşağı yukarı maliyeti çıkarabilirsin.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=42004&PN=2&title=peugeot-206-cabrio-restorasyon-bir-cabrionun-ye
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben size internet sitelerinden bakarak kaba taslak maliyetini çıkarayım sadece dış görünüş olarak.
Çamurluklar çifti 360 lira. Dolu GTi - RC tampon - 350 lira RC jant lastik 2. el 1200 - 1400 sıfır 2000+ lira civarında. RC depo kapağı 100 lira RC spoyler 100 lira RC marşpiyel fiyatından tam bir bilgim yok ama 100-200 civarındadır diye tahmin ediyorum. RC egzoz dudağı ve başlığını da 100 liraya alırsınız. +2004 model alırsanız arka tampon almanıza gerek kalmaz aynı zaten. Göstermiş olduğunuz aracın stoplar 206+ stobu size kalmış onu da çiftini 300 liraya alırsınız. Malzeme olarak aklıma gelenler bunlar boyacıya para vereceksiniz kaportacıya para vereceksiniz onlar en az 600 liradan aşağı tutmaz. Kaporta olarak masraf aşağı yukarı verdiğim fiyatlar. Zaman varsa 13 civarında araç alıp geri kalan para
ile motor kaportaya girerseniz güzel bir araç çıkarırsınız. |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alcağınız aracın kaporta,mekanik ve döşeme masrafı olmazsa eğer benim hesaplarımca sıfırdan RC tipinde dizayn etmek toplam 5 bin tutar.Detaya inmiyorum çünkü maliyeti düşürmek sizin nasıl araç topladığınıza bağlı.Ayrıca orjinal parçalar kullanılırsa düzgün bir araç ortaya çıkar ama maliyet dahada artar.Sizin içinize sincekse benim için değer diyorsanız yapılır yapanlar örnekleri var piyasada.Panel vanı ne kadara aldığınıza bağlı ama 16 bine çok düzgün eksiksiz bir araç çıkcağını düşünmüyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Nestea
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2016 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam arka koltuk ve cam işletme masrafı ne olur arka koltuk çok önemli değil de cam olması gerekir muanede sürekli yaptırıp sokemem
|
|
FuRiouS
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben Cabrio'mu toplarken Önü Tamamen RC - GTI 'a cevirdim Maliyetim SU Sekilde.
GTI - RC Dolu Ön Tampon Sıfır : 300 TL GTI Sag Sol Camurluklar Tanesi 90 TL'den 180 TL Toplam 480 tl'ye Boyasız Ve Montajsız Aracı Onden RC & GTI'a cevirebilirsin. RC Jant Lasik + RC Marspiyel + RC Spoiler felan Gene bi 4.500 5000 tl'yi bulur sana maliyeti.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o kadar masraf yapacağına bir gti bulup sadece jant taksan zaten en fazla 2 yıl binersin veya yapılmışı varsa onu al
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |