|
pejo 306 yağmur yağdığında paspas altı ıslaklık |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
CagatayReis
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2016 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CagatayReis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2016 Saat 01:41 |
Arkadaşlar peugeot 306 aracım sadece çok yağmur yağdığında sürücü kısmında paspas altında ıslaklık oluşuyor bir avuç su oluşuyor kapı fitilleri kontrol edildi su tahliye yerleri temizlendi kapı bölgesine bakıldı petekte herhangi birşey yok ama nedense çok yağmur yağdığında paspas altı sadece ıslanıyor sağı solu pedal kısmı kuru ortada ıslaklık var başına gelen veya çözümü olan varmı?
|
|
CagatayReis
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2016 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CagatayReis
|
Bir cevap verecek adam yok yani forum mükemmel maşaallah
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lütfen kullandığınız kelimeler öncelikle dikkat edelim forum içinde sevgi ve saygı çarçevesinde burada bilgi paylaşımı yapılıyor. öncelikle zaten söylenecek yerlerin bir çoğunu kontrol ettirmişsiniz bu tip bir problemlerin sebebleri zaten belli ve sizde biliyorsunuz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Burda yorum yazan arkadaşların görevi burada her soruya yorum yapmak değil. Herkesin çalıştıgi bir işi,yada okuduğu okulu, baktığı evlâdı, aile hayatı vs. Bişeyleri var. yani kimsenin yazma zorunlulugu yok. sen bile yazarken demissin başına böyle birşey gelen var mi diye. Demekki kimsenin başına gelmemiş. ki burda kimde usta değil.bilmediğiniz konularda salla dersen istediğin kadar sallariz o kolay iş. Kaldı ki istediğin ustanın telefonunu rastgele ara de ki benim aracımda şu sorunlar var.adamın diyeceği tek şey görmeden birşey diyemem. mesela biz nerden bilelim ses tesisatı döşeyip yada ekstra birseyler yaptırip aracın neresini deldirdigini yada değiştirdiğini. Düzenleyen talip206 - 21 Ocak 2016 Saat 17:44 |
|
Nezih Özfırat
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nezih Özfırat
|
Benzer bir sorun bende de var.
Cam değiştirme esnasında bir parçayı takmayı unuttular. Sol taraf silecek altında bir kapak var. Ön sol amortisör boşluğunun arkasındaki kuyuyu kapatıyor, yağmur suyunun bu kuyunun üzerinden aşıp gitmesini sağlıyor. Bu apak olmayınca sol silecek altından giren yağmur suyu yukarıda bahsettiğim kuyuya doluyor. Oradan da aşağıya pedallara kadar iniyor. Parçanın adını sanını bilsem arayacağım. |
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öğrendiniz mi o kapağın adını?nasıl oluyor muş.
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
benim 206 aracımın kapılarından geldiğini kaç usta bulamadı yine ben buldum. hoparlör değişiminde iç yalıtım malzemesini görmüştüm yapışkanları çıkmıştı önemsemedim pek halbuki bütün su oradan giriyor içeriye. şunu denetin havlu veya hağıt havluyu arac kapsının alt tarafının fitile bastığı yere serip kapatın kapıları.yağmur sonrası kontrol edin eğer ıslaklık varsa benim problemime benzerdir.cam fitillerinin içinden kapı içine giren su oradaki yalıtım zayıfsa kapının iç tarafından fitil e yakın bir yerden araç tabanının kenarından alt tabana sızıyor
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaput amortisörlerinin orada kısıkta kalan bir tahliye deliği var bende o tıkanmıştı. onu da ben buldum. ama bulmadan önce cam değişecek diyen bile çıktı allahtan inanamadım sie dedim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |