|
Hortum şişmesi ve Alttan gelen vurma sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
A.latif
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2019 Saat 12:01 |
Arkadaşlar meraba. Bnde 2016 boxer var. İki yıldır kullanıyorum ve iki sorunla karşılaşıyorum.
Birincisi araç jenerasyona geçince tam ayağımın altından tak tak diye ses geliyor ama sadece jemerasyondayken oluyor araç park halindeyken daha net duyuluyor. İkincide aldığımdan bu yana 3 kez karşılaştığım hortum sişmsi. Radyatör hortumu normalden çok daha sert şişiyor. Su seviyesi bi aşağıda bi yukarda oluyor araçta hararetf alan yukselmiyor ama. Yetkili servise gittim birşeyi yok dedi. Özel servis egr soğutucu arızalanmış olabilir dedi. İlk olduğunda yedek su deposu kapağını değiştirdim oldu 7 8 ay snra gene başladı depo kapağını değiştirdim gene aynı. Böyle bi durumla karşılaşan varmı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |