|
308 2013 dizel ehdi egzozdan mavi duman çikti? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
osimenx
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2021 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2021 Saat 19:34 |
arkadaşlar aracım 192 bin de bende yeni aldim sayilir aldigim arkadas bakimlarinin zamaninda yapildigini söyledi ancak geçen şoyle bi sorun yaşadim araci rampa yukari biraz sıkıştırdım ve daha sonra park ettiğimde farkettim mavi duman atiyordu çok yoğun degildi ancak kokusu yanik bişey yaniyormuş gibiydi bi 15 dk sonra yine calistirdim yine duman ayni sekildeydi yagina baktim çubuğun uzerindeydi ertesi gun arabayi 2000 deviri gecirmeden yine ayni yolda kullandim surekli kontrol ettim hiçbir sorun yoktu 1 kac kisiyle konustum herkes bisey söyluyor nabicami sasirdim yarinda uzun yola cikicam bu işi nasil çozerim ambeleye kadar gider diyenler bile var konuyla ilgili bilgisi olan yardimci olabilirmi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |