|
Yol bilgisayar hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mhakanhanci
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mhakanhanci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2021 Saat 15:06 |
Merhaba arkadaşlar,
2016 model 301 aracımla aranıza yeni katıldım. Yol bilgisayarı göstergemde mesafe/hacim ayarlı imiş ben sorun var bozuk zannettim biraz araştırınca öğrendim. Örneğin 1 lt yakıt ile 18 km gidiyorsun diyo ayrıca anlık yakıt tüketimim ise ayağım gazdan çektiğinde 9999 olarak gösteriyor. Ben bunu hacim/mesafe olarak değiştirmek istiyorum (100 km ne kadar yakıt tükettiğini görmek) bunu kendim değiştirme imkanım varmıdır. Teşekkürler. Düzenleyen mhakanhanci - 11 Kasım 2021 Saat 15:06 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba
Yol bilgisayarı tuşuna bastığınızda anlık harici hafızadaki ortalama yakıt tüketimini gösteren ekranda olması lazımdı. Ben daha önce 2013 model 301 kullandım ama pek hatırlamıyorum ekran resimlerini atarsanız belki aklıma gelir Peugeot araçların genelinde 1) Anlık tüketim ve kalan mesafe 2) Hafıza 1 Ortalama tüketim (istediğiniz zaman sıfırlayabilirsiniz) 3) Hafıza 2 Ortalama tüketim (istediğiniz zaman sıfırlayabilirsiniz)
|
|
mhakanhanci
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mhakanhanci
|
O kısımları biliyorum ancak benim göstergem 1 lt yakıt ile kaç km gidiyor onu gösteriyor ben ise tam tersini istiyorum 100 km de kaç lt yakıyor.
Anlık yakıt tüketiminde hani normalde gaza basınca artar ayağınızı gazdan çekince azalırsa bende durum tam tersi ayağım gazda iken az ayağımı gazdan çektiğinde ise yüksek gösteriyor. Aşağıda resimde km/L yazıyor ben ise tam tersini istiyorum L/km Düzenleyen mhakanhanci - 15 Kasım 2021 Saat 17:10 |
|
mhakanhanci
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mhakanhanci
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |