|
"306 XT 1,8" Sorunlar Listem :( |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
B-Devi
1. Vites 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
10.250 TL |
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Heh bende ustanın adını hatırlamaya çalışıyordum.. Şuayip usta gerçekten işinin ehli,bildiğim kadarıyla Peugeot'tan birçok sertifikası varmış,sesinden,gidişinden anlıyor birçok şeyi,sağolsun sorduğum her soruya cevap verdi,çok sağlam bir usta gördüğüm kadarıyla.. |
||
alisuat
2. Vites 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
artık araç alınmış,keşke almasaydın çok işin var diyip moral bozmaya gerek yok,
ben 307mi aldığımda, bana 10 kalem yalan söylemişti satan çocuk,sonra çocuğu buldum okuluna gidip dövecektim,Allahtan bulsun dedim,bana yaklaşık 1500 tl ek masraflı araç satmıştı, hadi her yalanını geçiyorum 307 ler çok az yakar falan diyordu :) bir yerden başlamak lazım sonuçta arabayı geri veremeyeceğine göre iyi bir yerde yaptırt yıllarca bin sonra.
|
||
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
||
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Büyük geçmiş olsun... Herşeyi geçtim o kadar 1.6 lar dururken neden 1.8 araç aldın vergi falan hiç düşünmedin mi herşeyi geçtim... Uyaran hiç mi olmadı ...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Büyük geçmiş olsun ama alınmış alınmıştır.Ustanın kötüsüne gelirseniz bir 10000 daha ahrcasanızda yola gelmez o araba.İstanbulda kocasinan sanayide işinin ehli bir kaç usta biliyorum ama çorluda yüzde yüz kefil olacağım bir yer var.İşçilik fiyatlarıda istanbula göre çok çok uygun burda ve gerçekten esnaf parada gözü olmayan insanlar..
|
||
alisuat
2. Vites 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Silindir kapağının dış contasından hafiften yağ sızıyor.
* Manifoltta çatlak var biraz ses yapıyor. * Subap ayarı istiyor 1500 devir civarında "tiki tiki tiki" ses yapıyor. * İç tavan lambasını yakınca kontak acılıyor. (kontak acılmadan yapılamayan işlemleri yapabiliyorum.) Örneğin kontak kapalıyken açıp kapatamadığım cam, sinyal, far vs gibi şeyler iç tavan lambasını yaktıktan sonra çalıştırılabiliyor. * Vites "1 e" ve "Geriye" zor geçiyor. * Arka camlara hiç elektrik gitmiyor. * Kilometre saati çalışmıyor. * Bagaj kapak düğmesi bozuk. * Şoför koltuğu yanındaki Benzin kapağı kolu çalışmıyor. (Kapağı hiç açamıyorum ) * Trigger kayışı eskimiş * Klima radyatörü yok * Silecekler su Atmıyor silecek boruya bakılır motordansa 50 tl falan elektrikci 3-4 kalem işi hallleder radyatör efeden çıkma alırsın baskı balata bitmiş murat abiden alırsın triger yine murat abiden alırsın diğer şeyleride iyi bir usta halleder korkma o kadar.
|
||
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Kardeş çok üzüldüm galericiye bulaştın diye düşünüyorum.Bence sen ettiğin masrafı zarar say adamlara ne kadar verdin bilmiyorum ama o paradan birazını zarar say ve bu aracı adamlara geri ver.Sen bu araca ne kadar masraf edersen et o daha fazlasını çıkaracak başına .Yok araçtan kurtulamıyorum diyorsan işin çok.Tavan lambasından yanmasının sebebi aküden gelen kablolar yada siğorta kutusunda sorun olduğu için lambadan enerji alarak kontağa enerji vermişlerdir.İyi bir elektrikçi bulup elektrik tesisatını komple yenilet tek sefer masraf etmiş olursun .Motoru yeni yaptırdım diyorsun contadan nasıl yağ sızdırıyor.Vitese geç miyo diyorsun şanzımandan ne çıkacağı belli olmaz.Sen bu araçtan kurtul 2000 lira zarar et yine kurtul .İlk aracın diye düşünüyorum.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
B-Devi
1. Vites 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
3. aracım ama ilki samaraydı ikincisi doğan. ikisi de bende kaldıgı sürece hiç masraf cıkarmamıstı. Sadece doğanın fan muşuru arızalanmıştı onu da 15 TL ye halletmiştik :) Şimdiki arabamın da gitmesinde veya durmasında herhangi bir problem yok. Sadece arızalı olması mide bulandırıyor diye düşünüyorum. Bu arada benzin kapağı ve silecekleri bugün kendim hallettim. Cumadan sonra sadece arabayla ilgilendim :))
|
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam alınmış alınmıştır her zaman boşver kafana takma ne kadar masraf istiyorsa kısmadan yapptır, uzun süre binersin . şimdiden klay gelsin diyorum sana.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
basrix
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Silindir kapağının dış contasından hafiften yağ sızıyor.
* Manifoltta çatlak var biraz ses yapıyor. * Subap ayarı istiyor 1500 devir civarında "tiki tiki tiki" ses yapıyor. * İç tavan lambasını yakınca kontak acılıyor. (kontak acılmadan yapılamayan işlemleri yapabiliyorum.) Örneğin kontak kapalıyken açıp kapatamadığım cam, sinyal, far vs gibi şeyler iç tavan lambasını yaktıktan sonra çalıştırılabiliyor. * Vites "1 e" ve "Geriye" zor geçiyor. * Arka camlara hiç elektrik gitmiyor. * Kilometre saati çalışmıyor. * Bagaj kapak düğmesi bozuk. * Şoför koltuğu yanındaki Benzin kapağı kolu çalışmıyor. (Kapağı hiç açamıyorum ) * Trigger kayışı eskimiş * Klima radyatörü yok * Silecekler su Atmıyor |
||
basrix
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Silindir kapağının dış contasından hafiften yağ sızıyor. öyle bir parça yok üst kapak contasıysa değişimi 50 işçilik 10 slikon 20 conta 70 tl
* Manifoltta çatlak var biraz ses yapıyor. kaynak oluyor 30 tl işçilik 50 tl kaynak sonra atabiliyor ucuzsa sıfır manifold al * Subap ayarı istiyor 1500 devir civarında "tiki tiki tiki" ses yapıyor.subap ayarı senin arabaya yapılmıyor * İç tavan lambasını yakınca kontak acılıyor. (kontak acılmadan yapılamayan işlemleri yapabiliyorum.) Örneğin kontak kapalıyken açıp kapatamadığım cam, sinyal, far vs gibi şeyler iç tavan lambasını yaktıktan sonra çalıştırılabiliyor. * Vites "1 e" ve "Geriye" zor geçiyor. 1.ci ve geri vites senkromeci aynı 1 tane senkromeç değişecek açılmışken revizyon olması daha sağlıklı yedek parçasıyla 800 eğer debriyaj çok aşağıda kavrıyorsa debriyaj merkezin bozuktur yukardaysa debriyaj setin * Trigger kayışı eskimiş set işçilik 300 tl * Klima radyatörü yok komple bakımı ga dolumu radyotörü 600 tl * Silecekler su Atmıyor silecek motoru 50 tl |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |