|
406 benzinde çekiş problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Macenta11
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2016 Konum: Bilcik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Macenta11
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2016 Saat 01:34 |
Merhaba arkadaşlar 2002model 406 kullanıyorum benzin bitik gosteriyor usta gosterdim şamandıra arzali dedi ve yeniledik ama sorun ayni birde aracın benzinde boğuluyor 4 cu vitesi zor giriyor bana konuyla ilgili yardımcı olucak var sevise bildirdim ismini vericem 406 eski model bagzi parçaları Fransaya sipariş verebilirsiniz bu sere zarfında aracınız yatar ayriyetten 180 tl giriş ücreti var var gibi komik şeyler söyledi ler bilgisi olan varsa acil macenta11@gmail.com mail atın nabicami şaşırdım lpgde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldin. bezin ibresi hiç onamıyormu oynamıyorsa göstege arızalı olabilir. yada ne kadarlık benzin alıyorsun 20-30 tl alıyorsa hareket etmez en az 50 tl ve üzeri benzin alman gekiyor. aracın çekişine gelince lpg de problemsiz gidiyor ama benzin boğuluyor ise zengin-fakir karışımından kaynaklı ya benzin enjektörleri sıkıntılı yada lpg beyni (regülatör) arızalıdır. birde bezin filtresini en son ne zaman değişti. vits geçişinde problem varsa 4 vites sekromenci bozuktur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |