|
406 Aynası Hakkında!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muratca58
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratca58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2013 Saat 12:16 |
2003 Model peugeot 406 BVA modeli aracım var aracımın aynalarını el ile kapatığımda aracın kontağını açtığımız zaman açılıor ama kontağı kapattaıgımda aynalar kapanmıyor acaba sadece kapatılmış aynaları açma özeliğimi var yoksa sigortası vb bir durumdam dolayı çalışmıyormu bu konu hakkında bana bilgi verebilecek olan arkaşlara şimdiden teşekkür ediyorum kolay gelsin.
|
|
2003 Peugeot 406
2.0 HDİ ST BVA 110 HP 250 NM Tork |
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
el freni altında yuvarlak düğmesi var onu arka çizgiye (0) geçirdiğinde kapanır tekrar sağ & sol yaptığında açılır
Düzenleyen rolandgarros - 03 Mayıs 2013 Saat 12:37 |
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
mesela kapattınız diyelim anahtarı kontaktan çıkardıktan sonra 0`dan başka bi yere çevirin aracınıza bindiğinizde otomatik aynalarınız açılsın
Düzenleyen rolandgarros - 03 Mayıs 2013 Saat 12:41 |
|
muratca58
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratca58
|
aynaları elimle kapatıyorum kontağı açınca açılıyor ama kontağı tekrar kapatıgımda aynalar açık kalıyor katlanmıyor yani
|
|
2003 Peugeot 406
2.0 HDİ ST BVA 110 HP 250 NM Tork |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |