|
Peugeot 406 D8 Su Eksiltme Sorunsalı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
burakipek34
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2020 Saat 18:14 |
Arkadaşlar merhaba
1999 D8 2.0 Benzin + LPG aracım 302xxx'de sorunsalımız şöyle başladı ve ardından devam etmekte çözüm ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.. Aracımda önceden rahatsız etmeyen hafif bir su kaçağı vardı sonra radyatör üst hortumu değişti sorun çözüldü. Bir kaç ay sonra antifriz ekledik bakım esnasında 2 gün sonra radyatör alt hortum patlak verdi komple değiştik. termostat kütüğü deniyor sanırım orada kaçak vardı conta ve termostat değiştik sorunu kestik. bir kaç hafta sonra seyir halindeyken LPG regülatörüne giden hortum patladı suyun duman vermesinden anladım hemen çektim kenara biraz bekledikten sonra su ekleyerek yaklaşık 1.5 km uzaklıktaki ustama gittim regülatörün hortumunu devredışı yapıp LPG sistemini kapatıp direk bağladık su kaçağı kesildi ardından LPG servisine gittim ve regülatör ve hortum değişti. Tüm bunlara rağmen aracım hala su eksiltiyor. Radyatör kapağını değiştirdim yine devam ediyor çaresiz kaldım.. Yağa su karışma durumu da yok çarşamba günü başka bir ustaya tekrar göstereceğim... |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar yedek su deposu sağlam mı hocam benim şimdiki aracımda o sorun vardı. tasadüf basınç yüksek olunca küçük bir çatlaktan çıkıyordu. yedek su deponuz eski ise yenisi ile değiştirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
burakipek34
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
|
yedek depo sağlam bugün turan ustaya gösterdim conta diyor geçmiş olsun....
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun diyelim hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
burakipek34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
|
sağolasın inş üst kapakta sorun çıkmaz eğer çıkarsa duman oluruz :(
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
inşallah hocam subaplarda sıkıntı çıkmaz yoksa baya bir maliyetli olur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
burakipek34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
|
inşallah o kadar büyük sorun çıkmaz eğer çıkarsa o şekilde üzülerek satmayı düşünüyorum. Maddiyat açısından bu günlerde çok zorlanmak mantıklı bir hareket olmayacak çünkü..
|
|
burakipek34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
|
Arkadaşlar son güncelleme paylaşayım yazdığım ilk mesajlardan sonra Toz bir madde ekledik yedek su deposuna koyduğumuz günden bu yana 100km dir hiç su eksilmesi olmadı değerler normal gözüküyor ama geçici bir çözüm gibi duruyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |