|
Acil stop etme sorunu yardım istiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GAMY0106
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2023 Saat 22:37 |
İyi günler herkeze 2 hafta önce bir araç aldım başıma bela oldu Peugeot 307 1.4 HDI xr 2004 model araçta stop etme problemi var basınç musurunden dediler experde aracı aldım çok bişey değil diye basınç kusurunu değiştim sorun çözülmedi normal giderken hiç bir sıkıntı yok sadece ışıklarda yada dur kalklarda araba stop ediyor ve kapatıp açıyorum tekrar çalışıyor devam ediyor bır sonraki dur kalkta yine aynı şekilde stop ediyor beyinlerden dediler ikisininde degistim turbo hortumu dediler onuda değiştim krank sensörü dediler onuda değiştim ve aracda hiç bir düzelme yok sorun aynı devam ediyor mazot filtresi yağ bakımı herşeyi yapıldı beyince hava yaptığını o yüzden stop ettiğini söylüyor pompa enjektörcuye gidiyorum elektiriksel arızası olabilir enjektörden yapmaz diyorlar elektirikciye gidiyorum enjektör diyor hangisine güvenip yaptiricagimi bilmiyorum enjektör masrafına girince duzelicegine garantide vermiyorlar 2 haftadır aracı kullanamıyorum lütfen acil yardım edin
|
|
GAMY0106
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Toplamda 25 bin TL para harcadım araca hala duzelmedi başka neden olabilir bu sorun lütfen yardımcı olurmusunuz
|
|
Bayer
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
triger zinciri ya da kayışı (hangisi varsa) ile ilgili bir problem olabilir mi?
|
|
GAMY0106
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O dan dolayı araç stop edermi ki dur kalklarda
|
|
Bayer
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimki ondan dolayı bir süredir sıkıntı yaşadığı için aklıma ilk bu geldi. ben de aracı ilk aldığımda bu tarz stop etme problemi yaşamıştım. bujiler ve bobin eskiydi. bir de su kaçağı ve fazla yağ eksiltmesi vardı. sanırım buji ve bobin değişince stop etme ortadan kalkmıştı. sorunun su kaçağı ile ilgisi var mıydı hatırlamıyorum ama bilgi olsun diye yazdım.
|
|
GAMY0106
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim onların hepsine bakıldı onlarda sknti görünmüyor bende Bursa'da birini buldum motor içi tesisata baktı başka hiç biseye baktirma sorunun kesin çözülecek dedi bugün motor içi tesisata baktiricaz bakalim
|
|
Alibyzt
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Galiba sorunumuz aynı gibi. Durunca stop ve yağ lambası yanıyor. Hareket edince sönüyor. Bendeki soruna yağ pompası olabilir dediler,. Önce sensörü değiştirmeyi düşünüyorum. Bizi baya uğraştıracak gibi görünüyor. İnşallah en kısa zamanda sorun bulunur ve çözülür
|
|
dogansoydan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2023 Konum: niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dogansoydan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Partner tepee 1.6 aracım var problem araç giderken stop ediyor yakıt basınç hatası veriyor aralıklı krank müşürüne baktık sıkıntı yok yazılım ve beyne baktırdık sıkıntı yok mazot filtresini değiştirdik yine aynı araç giderken stop ediyor stop ettiği anda hemen çelışmıyor el pompası ile mazot verince çalışıyor sonra yine stop ediyor çözüm bulamadım ne yapacağımı bilmiyorum
|
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam araç rolantide mi stop ediyor yoksa gaz verdiğinizde ilk kalkıştamı stop ediyor.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
Ay3864
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba kardeşim geçmiş olsun öncelikle ben ankaradan yazıyorum benimde 307 1.4 hdi 2004 aracım var aynı problemlerden bendede oldu benimde değiştirmediğim yapmadığım şey kalmadı en son mazot basınç müşürü var oradaki tesisat motora yakın olduğu için çürümüş oda şase yapıyormuş müşüre giren tesisatı biraz açınca belli oldu değiştirdim problem sona erdi istersen bide ona baktır derim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |